7 επιτυχημένοι άνθρωποι περιγράφουν τη στιγμή που καθόρισε τη ζωή τους - Από τον Σεθ Γκόντιν στον Σάιμον Σινέκ

Ποιος σε εμπνέει; Ποιος σου δείχνει το δρόμο για να πας σε μέρη που δεν θα έφτανες ποτέ μόνος σου; Ποιος σε βοήθησε να ανακαλύψεις τι σε παθιάζει, τί αξίζεις και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου…

Ακολουθεί μια λίστα από 7 ανθρώπους που έχτισαν εταιρίες, πούλησαν εταιρίες, έγραψαν Μπεστ Σέλερς, δούλεψαν και πέτυχαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και το έκαναν με τους δικούς τους όρους.

Αυτοί οι 7 επιτυχημένοι άνθρωποι μιλούν για την καθοριστική στιγμή που συνειδητοποίησαν κάτι, που τους έκανε να αλλάξουν τη ζωή τους.

Σεθ Γκόντιν: Συγγραφέας και Γκουρού του Μάρκετινγκ
Ο Σεθ Γκόντιν δήλωσε σε μια συνέντευξή του, ότι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του ήταν όταν είπε στον εαυτό του: “Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να χτίσεις κάτι πολύ μεγαλύτερο από εσένα”!

Σάιμον Σινέκ: Συγγραφέας του“Start With Why”
“Πριν από 6 χρόνια βρέθηκα σε μια κατάσταση στην οποία δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ. Έχασα το πάθος για αυτό που έκανα. Το πρωινό ξύπνημα ήταν μια αγγαρεία και το να πάω στη δουλειά απαιτούσε όλη την ενέργεια που είχα μέσα μου. Ήταν η ανακάλυψη του Γιατί που επανέφερε το πάθος στη ζωή μου. Μου απέδειξε ότι είχα το δικαίωμα να νιώθω γεμάτος από τη δουλειά μου και δεν χρειαζόταν να υποφέρω από τη δουλειά που έκανα μέχρι τότε. Ήταν τόσο δυνατή αυτή η αποκάλυψη που αποφάσισα από τότε να αφιερώσω όλη μου την ενέργεια στο να αποδείξω στους άλλους ότι το να νιώθεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου είναι δικαίωμα όλων μας και να κάνω ό,τι μπορώ για να δείξω στους ανθρώπους ότι υπάρχει τρόπος να γυρνούν σπίτι τους στο τέλος της ημέρας, με ένα χαμόγελο στα χείλη.”

Νιλ Πασρίκα: Συγγραφέας, Ομιλητής και Blogger -1000 Awesome Things
Η καθοριστική στιγμή του διάσημου ομιλητή ήταν όταν ένιωσε ότι: “Η ζωή είναι εύθραυστη, ευαίσθητη και μικρή. Υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να μάθουμε και άλλα τόσα που δεν θα μάθουμε ποτέ. Αγκάλιασε την παραφροσύνη!”

Όλη η συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ