Φρίκη στην Ινδία: Έδειρε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη του επειδή της έπεσε η μαντίλα

Ο Jafar Hussain, συνελήφθη από την πόλη Bareilly, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, στην Ινδία, συνελήφθη για τον θάνατο της τετράχρονης κόρης του, την οποία έδειρε μέχρι θανάτου, επειδή κατά την διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού, έπεσε η μαντίλα από το κεφάλι της.

Ο άνδρας είναι φανατικά θρησκευόμενος ισλαμιστής και έχει εμμονή με την παραδοσιακή μαντίλα dupatta, κατέθεσαν στην αστυνομία οι γείτονες, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι πρόκειται για άτομο διανοητικά ασταθές.

Σύμφωνα με τον Brijesh Srivastava, εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για το τραγικό περιστατικό και η σορός του άτυχου κοριτσιού έχει σταλεί για νεκροψία.

Η εφημερίδα Hindustan Times αναφέρει, ότι, ενώ η οικογένεια έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα, η μαντίλα έπεσε από το κεφάλι της τετράχρονης, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί. Ο πατέρας της άρχισε να την χτυπά με μανία και επανειλημμένα την πετούσε στο δάπεδο. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος χτύπησε και την ίδια και στην συνέχεια της πρότεινε να θάψουν το παιδί τους στο εσωτερικό του σπιτιού, κάτι που η μητέρα του άτυχου παιδιού αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ