Κρίμα! Ο Γκερντ Μίλερ πάσχει από Αλτσχάιμερ - Ο πρώην διεθνής επιθετικός της Μπάγερν ζει σε ειδικό μέρος‏

Ο Γκερντ Μίλερ πάσχει από Αλτσχάιμερ: τη θλιβερή είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η Μπάγερν Μονάχου, ο σύλλογος στον οποίο ο πρώην διεθνής επιθετικός έγινε σύμβολο για δεκαπέντε χρόνια και συγκεκριμένα στο διάστημα από το 1964 έως το 1979.
 

 

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μίλερ ζει σε ένα εξειδικευμένο κέντρο από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι έχει πληγεί από τη νόσο. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του χρονολογείται από το 2013, όταν έλαβε ένα βραβείο για την καριέρα του στο Αμβούργο, ενώ ο "Bomber der Nation" θα κλείσει 70 χρόνια ζωής στις 3 Νοεμβρίου.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, απέτισε φόρο τιμής στον Μίλερ, λέγοντας ότι «είναι ένας από τους μεγάλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Χωρίς αυτόν η Μπάγερν και το γερμανικό ποδόσφαιρο δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Ο Γκερντ ήταν σκόρερ άλλων εποχών, αλλά παρά την επιτυχία του υπήρξε πάντα προσωπικότητα σεμνή και απλή: αυτό με εντυπωσίασε πάντα πολύ».

Και ο «Κάλε» κατέληξε: «Ήταν ένας θαυμάσιος παίκτης και παραμένει πάντα ένας φίλος. Θα έχει πάντοτε μια θέση στην οικογένεια της Μπάγερν. Μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής έφερε την εμπειρία του ως νεαρός προπονητής και έπλασε ταλέντα όπως οι  παγκόσμιοι πρωταθλητές Φίλιπ Λαμ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Τόμας Μίλερ. Του είμαστε όλοι ευγνώμονες».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ