Προκλητική ατάκα του Ηλία Κασιδιάρη στον Γιώργο Βαρεμένο: «Επιβεβαιώνεις αυτό που λέει το όνομά σου»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε πως δεν τολμάνε οι πολιτικοί να πάνε στη Κω γιατί θα τους πάρουν με τα γιαούρτια. 

Ο Γιώργος Βαρεμένος που προήδρευε της συνεδρίασης, πριν πάρει το λόγο ο υπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ζήτησε από τους βουλευτές, κοιτώντας προς τα έδρανα που κάθεται η Χρυσή Αυγή, να είναι πιο... προσεκτικοί σε όσα λένε.

«Κύριοι συνάδελφοι, μια παρατήρηση και παρακαλώ να γίνει απολύτως κατανοητή από όλους: η έμμεση, έστω, κλήση για χρήση όπλων επιφέρει συνέπειες», είπε και προκάλεσε την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη. «Δεν ήταν προσωπικό, δεν αφορούσε εμένα», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για να του απαντήσει ο κ. Βαρεμένος: «Αφορούσε την ομιλία σας».

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής ζήτησε να απαντήσει και είπε στον προεδρεύοντα: «Δεν το κατάλαβε κανείς αυτό που είπατε», για να πάρει την απάντηση από τον Γιώργο Βαρεμένο «αν προτρέχει η γλώσσα της διανοίας σας, ξαναβάλετε να ακούσετε την ομιλία σας για την Κω και πως περιμένει ο κόσμος με όπλα, δεν ξέρω ποιους».

«Πότε αναφερθήκαμε σε χρήση όπλων;» ανταπάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και όταν ο Γιώργος Βαρεμένος δεν του απάντησε, δίνοντας το λόγο στον Σταύρο Κοντονή για να συνεχιστεί η διαδικασία, με το μικρόφωνο κλειστό πια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να φωνάζει: «Επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει το όνομα σου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ