Τόπο στους Έλληνες

Η Superleague έλαβε την πιο δίκαια απόφαση για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες με σκοπό να οδηγήσει στη συναίνεση και στη σύγκλιση των απόψεων. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και εκτελών χρέη προέδρου της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, εξηγεί στην εκπομπή Focus Sports στη συχνότητα του Focus Web TV με τους Αλέξανδρο Κοζαρίδη, Κώστα Βορίλα και Αλκμήνη Χατζηνάσιου, ότι η διοργανώτρια αρχή είχε ως προτεραιότητα να εξυπηρετήσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές με την απόφαση που πήρε. Μιλάει, επίσης, για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και ελπίζει σε καλή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Το bet3.GR κάνει τις προβλέψεις του για το σημερινό παιχνίδι του EURO, σας στέλνει Χιλή και Φινλανδία.

Η Superleague έλαβε την πιο δίκαια απόφαση για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες
με σκοπό να οδηγήσει στη συναίνεση και στη σύγκλιση των απόψεων.
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και εκτελών χρέη προέδρου της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος,
εξηγεί στην εκπομπή Focus Sports στη συχνότητα του Focus Web TV
με τους Αλέξανδρο Κοζαρίδη, Κώστα Βορίλα και Αλκμήνη Χατζηνάσιου,
ότι η διοργανώτρια αρχή είχε ως προτεραιότητα να εξυπηρετήσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές με την απόφαση που πήρε.
Μιλάει, επίσης, για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και ελπίζει σε καλή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Το bet3.GR
κάνει τις προβλέψεις του για το σημερινό παιχνίδι του EURO, σας στέλνει Χιλή και Φινλανδία.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'




Ακολουθούν οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:

Για την χθεσινή απόφαση της Superleague

«Η απόφαση που πήραμε χθες έγινε ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα, να ισχυροποιηθούν οι ομάδες που αντιμετώπιζαν προβλήματα, όπως αυτές που δεν πήραν αδειοδότηση. Φροντίσαμε αυτές οι ομάδες να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές και να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά τους. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν η καλύτερη που μπορούσαμε να πάρουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στον ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Επικράτησε η σκέψη πριν την τελική απόφαση να πάμε μόνο με Έλληνες ποδοσφαιριστές γενικώς, αλλά αυτό προσέκρουσε στην άποψη ότι μπορεί να μην υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αγωνιστούν στην Superleague και αντί για λογικές τιμές θα βλέπαμε τιμές που θα ξέφευγαν στην προσπάθεια των ομάδων να καλύψουν τις θέσεις μόνο με Έλληνες παίκτες και πιθανότατα να είχαμε έναν ανταγωνισμό εις βάρος των ομάδων και θα ανέβαζε τα κασέ των ποδοσφαιριστών»

«Όσες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το θέμα της αδειοδότησης θα έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές ως 24άρων ετών»

Για την πρόταση των ομάδων για αναδιάρθρωση:

«Έχει βάση και λογική το σχέδιο που πρότειναν οι τρεις ομάδες οι οποίες υποβιβάστηκαν, καθώς πήραν αδειοδότηση και αισθάνονται από την πλευρά τους αδικημένες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνει πράξη. Όποιες ομάδες υποβιβάζονται δεν μπορούν να παραμένουν στην ίδια κατηγορία»

Για την προσφυγή του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας, κ. Σάμιου στα πολιτικά δικαστήρια:

«Κάθε πρόεδρος ΠΑΕ, κάθε ιδιοκτήτης ΠΑΕ πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του, που αυτός νομίζει. Ο κ. Σάμιος φαντάζομαι ότι έχει χαράξει μια πολιτική να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του και σε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να πάρω θέση. Είναι δικαίωμα του και αυτός θα κρίνει πως θα ενεργήσει».

Για την εκλογή νέου πρόεδρου στην Superleague:

«Αυτός που θα αναλάβει την προεδρία θα πρέπει να είναι άτομο κοινής αποδοχής στην Superleague. Το πρόσωπο θα βρεθεί. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για έριδες και οι ομάδες πρέπει να είναι ενωμένες γιατί το ποδόσφαιρο μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα».

Για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και την παρουσία δεκατριών νεαρών ποδοσφαιριστών στο Καρπενήσι:

«Ο κ. Τσιώλης σίγουρα εκτιμάει την ομάδα κάτω των 21 και επέλεξε κάποιους από αυτούς για να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Σίγουρα δεν θα επιλεχθούν όλοι για την πρώτη ομάδα, αλλά ευελπιστούμε ότι 4 με 5 ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν κανονικά».

Για το Europa League:

«Ας ελπίσουμε να είναι υγιείς οι ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια τυχεροί για να μπορέσουμε να δούμε τον Αστέρα σε περισσότερα παιχνίδια στην διοργάνωση γιατί για μας είναι μια ευχάριστη εμπειρία και θα θέλαμε αυτό το ταξίδι να διαρκέσει περισσότερο».

Για τα μεταγραφικά και τον Μπακαρί Σονό:

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας γιατί είμαι ο πλέον αρμόδιος. Υπάρχει μια επιτροπή που ασχολείται με αυτά και πιστεύω ότι θα έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές με καλά βιογραφικά και το μόνο που μένει είναι να μας δείξουν πόσο καλοί είναι και στο γήπεδο»

 


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ