Παντρεύτηκε η Στέλλα Μπεζαντάκου με τον άνδρα της ζωής της: Στην εκκλησία με λευκή άμαξα - Ξεχάστηκε η επίθεση από σκυλιά

Τον επί 5 χρόνια σύντροφό της Χρήστο Γκίκα παντρέυτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Η πληθωρική νύφη, φορούσε ένα γοργονέ λευκό φόρεμα και έφτασε στην εκκλησία με μία λευκή λιμουζίνα, ενώ μετά την τελετή το ζευγάρι αναχώρησε με άμαξα.

Ο γάμος έγινε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και στο πλευρό της Στέλλας Μπεζαντάκου και του συζύγου τς βρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι.

Σημειώστε πως η πρώην παίχτρια τηλεριάλιτι, τηλεπερσόνα ασχολείται τον τελευταίο καιρό με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της δήλωσε πως «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια και έχουμε φτιάξει ένα κουκλίστικο σπίτι μέσα σ΄ένα κτήμα στην Ανάβυσσο. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε. Κάθε μέρα δίπλα του είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Νιώθω ότι τον αγαπώ όλο και πιο πολύ και ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι για μένα. Πίνουμε το καφεδάκι μας στη φύση, ασχολούμαστε με τα σκυλιά και τις δουλειές του κτήματος, πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους. Περνάμε όμορφα».

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν, 4 σκυλιά της επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να της κάνουν 70 ράμματα. Το περιστατικό συνέβη ως εξής: Η Στέλλα  κρατώντας ένα ξύλο προσπάθησε να σώσει το παιδί του συντρόφου της από επίθεση που δεχόταν από το ένα από τα τέσσερα σκυλιά. Αυτό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να πηδήξουν και τα υπόλοιπα 3 σκυλιά τον φράχτη και να της επιτεθούν εξαγριωμένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ