Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για τον Carlos Sainz στο Σότσι: δείτε το βίντεο

Σοβαρό ατύχημα είχε στην πίστα του Σότσι κατά τη διάρκεια του FP3 ο Carlos Sainz Jr. Ο 21χρονος Ισπανός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην ευθεία που οδηγεί στη στροφή 13 και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες.

Το περιστατικό συνέβη 24 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία διακόπηκε οριστικά.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο και οχήματα ασφαλείας με το προσωπικό να προσπαθεί να απεγκλωβίσει με ασφάλεια τον νεαρό πιλότο από το κόκπιτ της Toro Rosso.

Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση ή κάποιο πλάνο, ωστόσο αρκετή ώρα αργότερα η τηλεόραση έδειξε πλάνο με τον Sainz σε φορείο να σηκώνει το χέρι ψηλά την ώρα που τον έβαζαν στο ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

«Ο Carlos έχει τις αισθήσεις του και οι γιατροί θα του κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις», είπε ο επικεφαλής της Toro Rosso Franz Tost.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής επικοινωνίας της FIA, Matteo Bonciani: «O πιλότος έχει τις αισθήσεις του και είναι καλά. Μιλάει με τους γιατρούς και προσπάθησε να βγάλει μόνος του το κράνος του και απ' ότι φαίνεται είναι καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ