Πώς απέκτησε κορμί -σπαθί η Τζένιφερ Άνιστον; Με yoga-losophy ! (φωτό & βίντεο)‏

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ στο τρέιλερ της νέας της ταινίας We're the Millers. Ποιο είναι το μυστικό της; Το Υogalosophy, ένα workout που χαλαρώνει το πνεύμα και κυριολεκτικά μεταμορφώνει το σώμα.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ στο τρέιλερ της νέας της ταινίας We're the Millers. Ποιο είναι το μυστικό της; Το Υogalosophy, ένα workout που χαλαρώνει το πνεύμα και κυριολεκτικά μεταμορφώνει το σώμα.



Τα βλέμματα στράφηκαν στους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της και τα σμιλεμένα της άκρα. Όλα αυτά στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την προώθηση του νέου φιλμ We're the Millers. Σ' αυτό βλέπουμε την Τζένιφερ Άνιστον μόνο με τα εσώρουχα σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.



Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας της ταινίας, γράφει το elle.gr, η 44χρονη σταρ ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης που υπογράφει η διάσημη trainer και παλιά της γνώριμη Μάντι Ίνγκμπερ.



Για τι πράγμα μιλάμε όμως; Πρόκειται για ένα συνδυασμό ασκήσεων γιόγκα και κάποιων για μυϊκή ενδυνάμωση μαζί με ασκήσεις αναπνοής. Όλες αυτές σμιλεύουν το σώμα, του χαρίζουν ευλυγισία και διευκολύνουν τη σωστή του στάση.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως και κάθε αντίστοιχη τεχνική, χαλαρώνει το πνεύμα και βοηθά στην αποβολή του στρες. Η Ίνγκμπερ μάλιστα υποστηρίζει πως 28 μέρες είναι αρκετές για να δούμε τους κοιλιακούς και τα μπράτσα μας να αποκτούν ζηλευτή γράμμωση και τους γλουτούς να ανορθώνονται. Όλα αυτά τα περιγράφει η ειδικός και στο βιβλίο της Yogalosophy: 28 Days to the Ultimate Mind-Body Makeover.



Όσο για το πόσο συχνά πρέπει να προπονούμαστε, η ίδια αναφέρει πως τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές. Αν τώρα αναρωτιέστε ποια είναι η αγαπημένη ασάνα της Άνιστον, η προπονήτριά της δήλωσε στο ABC News: «Της αρέσει αρκετά η στάση του Δέντρου. Είναι μάλιστα και πάρα πολύ καλή».
Η συγκεκριμένη κίνηση βελτιώνει την ισορροπία και ενδυναμώνει τους κοιλιακούς, τα πόδια αλλά και τους γλουτούς. Πώς γίνεται;
1. Σταθείτε με τα πόδια ενωμένα.
2. Σηκώστε το δεξί και ακουπήστε το πέλμα στον αριστερό μηρό. Έχετε τα χέρια σας σε στάση προσευχής μπροστά στο στήθος.
3. Κοιτάξτε ευθεία και μένετε σε αυτή τη θέση για 10-15''.
4. Εισπνεύστε και τεντώστε τα χέρια κρατώντας τα ενωμένα. Εκπνεύστε και χαμηλώστε αργά τα χέρια και τα πόδια σας. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ