Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs "χρεώνεται" όργιο με 10 άντρες - Πως απάντησε ο ίδιος;

Ένα από τα διασημότερα ταμπλόιντς της Αμερικής χρεώνει ένα διονυσιακό όργιο στον σχεδιαστή Marc Jacobs ο οποίος φέρεται να έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει στο σπίτι του ένα όργιο δέκα ανδρών. 

Το κάλεσμα έγινε μέσω του Grindr, αναφέρει η εφημερίδα η οποία μάλιστα αναφέρει πως οι προσκλήσεις συνοδεύονταν και από γυμνές φωτογραφίες του σχεδιαστή. Ο φερόμενος μάρτυρας του 'άγριου οργίου' μεταφέρει λεπτομέρειες για το όργιο και ισχυρίζεται πως οι συμμετέχοντες ήταν 20χρονα αγόρια και πως κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Το Page Six της New York Post που μετέδωσε όλα τα παραπάνω, αναφέρει μάλιστα πως όταν προσέγγισαν τον σχεδιαστή για σχόλιο πάνω στην είδηση, η απάντηση από το γραφείο επικοινωνίας του ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σχολιαστεί σε επίπεδο εταιρίας. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει μια πρώτη απάντηση σε όσα είχαν αρχίσει να αναμεταδίδονται από όλα τα μέσα, κουτσομπολίστικα και μη. Το σχόλιο του έγινε με μια φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωνε πως εγκαταλείπει το app γνωριμιών Grindr, το οποίο ποτέ δεν έκρυψε πως χρησιμοποιούσε. Ωστόσο το ποστ αυτό, δεν είχε καμία αναφορά στο φερόμενο σκάνδαλο του Page Six.
Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική σε ένα άλλο άρθρο που έφερε τίτλο "Τι πάει στραβά με τον Marc Jacobs;". Και λίγο αργότερα, αποφάσισε να απαντήσει και στο επίμαχο άρθρο για το όργιο, προκαλώντας όμως ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση μια και δεν είναι ξεκάθαρο αν παραδέχεται ένα πιο ήπιο όργιο ή αν απλά επιλέγει μέσω ειρωνείας να απαντήσει. Η απάντηση του δίχασε κάπως τα μέσα και έχει δημιουργήσει δύο στρατόπεδα.

Το πρώτο θεωρεί πως το μήνυμα κρύβει παραδοχή και ενοχή για την αποκάλυψη και το άλλο πως κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσει καν σε κάτι τέτοιο, μια και η σεξουαλική του ζωή και οι προτιμήσεις του δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν.   Άγριο;;; Θα έλεγα "ήπιο". Και σε όποιον καλεσμένο επωφελήθηκε για να παραπληροφορήσει τη New York Post', μπορώ μόνο να ευχηθώ καλή υγεία, ευτυχία και μεγάλη διάρκεια ζωής για να απολαύσει  την καλοσύνη των ξένων και να λασπολογεί τους άλλους. #reallyqueen; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ