Πανικός στο Χόλιγουντ: Πρωτοκλασάτος ηθοποιός θετικός στο AIDS - H μυστηριώδης γυναίκα που ανακάλυψε την ασθένειά του

Ανησυχία έχει σπείρει στο Χόλιγουντ η είδηση ότι γνωστός playboy ηθοποιός είναι θετικός στον ιό του HIV καθώς υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να τον έχει μεταδώσει σε αρκετές γνωστές σταρ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται κορυφαίες και βραβευμένες ηθοποιοί, ένα διάσημο μοντέλο, μία παρουσιάστρια καθώς και μία σελέμπριτι που έχει προκαλέσει πολλές φορές με τη συμπεριφορά της στο παρελθόν.

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το RadarOnline, και μέχρι στιγμής η ταυτότητα του μεγάλου σταρ που όπως λέγεται έχει ζήσει επί δεκαετίες νύχτες ακολασίες, δεν έχει δημοσιοποιηθεί, με αποτέλεσμα οι εικασίες στο διαδίκτυο να δίνουν και να παίρνουν, ενώ άγνωστο παραμένει και το πότε του μετέδωσαν τον ιό.

Πάντως τα στοιχεία έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεσήλικα ηθοποιό ο οποίος είναι διαβόητος για τον playboy τρόπο ζωής που ακολουθεί ο οποίος είναι «γεμάτος με one-night stands και σεξ με συντρόφους επί πληρωμή».

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η διάγνωσή του έγινε τουλάχιστον πριν δύο χρόνια και ότι ο ηθοποιός καταρρακώθηκε όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν. Ο ίδιος δεν δημοσιοποιεί πάντως την κατάστασή του, παρά τις αντίθετες συμβουλές των φίλων του, γιατί φοβάται ότι οι θαυμαστές του θα στραφούν εναντίον του. Από την πλευρά του πάντως έχει παραδεχτεί ότι συμμετέχει σε δραστηριότητες που ενέχουν τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

Όπως ανέφερε χθες εφημερίδα, οι δικηγόροι του είναι ήδη έτοιμοι για οποιαδήποτε νομική κίνηση συντρόφων του τις οποίες έχει θέσει σε κίνδυνο. «Είναι πλέον γνωστό ότι ο συγκεκριμένος σταρ είναι θετικός στον HIV, κάτι που γνωρίζει για μερικά χρόνια. Η πραγματικότητα είναι ότι αν έθετε εν γνώσει του τις γυναίκες σε κίνδυνο αυτό είναι αηδιαστικό και είναι θέμα χρόνου πριν γίνει γνωστό στον κόσμο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Η γυναίκα που ανακάλυψε την ασθένειά του

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο διάσημος και πρωτοκλασάτος ηθοποιός έχει λάβει τα μέτρα του για να προστατέψει και τον ίδιο, αλλά και άλλους.

Όπως έγινε γνωστό πάντως χθες, μία γυναίκα με την οποία είχε κοιμηθεί ανακάλυψε άθελά της το μεγάλο του μυστικό. «Μία κοπέλα συμφώνησε να βγει με τον σταρ και να κοιμηθεί μαζί του. Δεν ήταν πόρνη, απλά κάποια που χάρηκε που θα τον γνώριζε και θα γινόταν η κοπέλα του. Μετά από κάποια ραντεβού και αφού κοιμήθηκαν μαζί βρήκε ένα φάρμακο για τον HIV στο ντουλάπι του μπάνιου. Προφανώς σοκαρίστηκε και θύμωσε. Δεν είχε ιδέα αν είχε HIV», ανάφερε γυναίκα που γνωρίζει φίλες του ηθοποιού.

Η κοπέλα πάντως φωτογράφισε το φάρμακο και έκανε εξετάσεις οι οποίες βγήκαν αρνητικές, παρόλα αυτά όμως απείλησε ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες. Έκτοτε λαμβάνει κάθε μήνα γύρω στα 20.000 δολάρια από τον ηθοποιό.

Η είδηση έχει ήδη σπείρει πανικό και πολλές είναι εκείνες που ελέγχονται για τον ιό, σύμφωνα με την Daily Mail που μεταφέροντας τα λόγια φίλων του σημειώνει ότι «ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιος που προσβλήθηκε από την αρρώστια. Τον βασανίζει η σκέψη ότι το μεγαλοφυές παίξιμό του θα ξεχαστεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ