Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες στα μαύρα με δάκρυα – Κέιτ, Γουίλιαμ, Σαρλίν και Αλβέρτος

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν σήμερα την Γαλλική Πρεσβεία στο Λονδίνο και έγραψαν από κοινού ένα μήνυμα για τα θύματα των πολύνεκρων επιθέσεων στο Παρίσι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων γράφοντας και ένα μήνυμα που ανέφερε «Για όλους εκείνους που έχασαν την ζωή τους και τραυματίστηκαν στις επιθέσεις στο Παρίσι και σε όλους τους ανθρώπους της Γαλλίας: Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας» με την υπογραφή «Γουίλιαμ» και «Κάθριν». Μάλιστα, αμφότεροι φορούσαν συμβολικά μαύρα ρούχα για να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων.  

Μάλιστα, ο 33χρονος πρίγκιπας μαζί με τον Ντέιβιντ Κάμερον θα παρακολουθήσουν απόψε στο Γουέμπλει το παιχνίδι Αγγλία - Γαλλία, δείχνοντας ότι κανείς δεν πρέπει να φοβάται και ότι πρέπει όλοι μαζί να το αποδεικνύουν.

Ο Γουίλιαμ και η Σαρλίν

La princesse Charlène et le prince Albert II de Monaco avec la princesse Alexandra de Hanovre à Monaco, le 16 novembre 2015

La princesse Charlène et le prince Albert II de Monaco avec les princesses Caroline et Alexandra de Hanovre à Monaco, le 16 novembre 2015

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ