Δημοφιλέστατος Έλληνας ηθοποιός: "Άλλαξε η ζωή μου με την αποκάλυψη ότι είμαι γκέι

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου και μίλησε για το κατά πόσο άλλαξε η ζωή του όταν πριν χρόνια φανέρωσε το ότι είναι γκέι και το ότι δεν παραπλάνησε ποτέ κανέναν μιλώντας για... φανταστικές γυναίκες.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σιμαρδάνη που χαρακτηριστικά είπε: «Δεν νομίζω να άλλαξε. Πρώτα από όλα δεν είχα μιλήσει ποτέ ...κλειστά. Μίλαγα πάντα ανοιχτά. Όταν έγινε αυτή η συνέντευξη και έγινε πολύς ντόρος και στα μεσημεριανά. Με πήραν διάφοροι δημοσιογράφοι με παράπονο «μα δεν μου το είχες πει εμένα», και σε όλους είχα να πω και αποδεικνυόταν αυτό, ότι σε όλους το είχα πει αν είχαν καλά αυτιά και οξυμένες κεραίες. Ποτέ δεν είχα παραπλανήσει, αλλά δεν υπήρχε και λόγος να το διατυμπανίσω. Γιατί ποιος ξέρει ακριβώς την προσωπική ζωή του άλλου; Αλλά δεν έλεγα ποτέ ψέματα, δεν χρησιμοποιούσα άλλες αντωνυμίες, ή δεν μιλούσα για φανταστικές γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι έγινε τότε έγινε πιο καθαρά, γιατί είχα λάβει μέρος σε μία κουβέντα σε ένα διαδικτυακό γκέι περιοδικό και μετά από τρία χρόνια σε αυτή τη συνέντευξη στο ΕΓΩ, ο δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός και μου λέει «να το συζητήσουμε κι αυτό;» και λέω γιατί να μην το συζητήσουμε; Δεν είχα όμως τη συναίσθηση τι σημαίνει και τι διάσταση θα πάρει.»

Και συνεχίζει για το αν μετάνιωσε που το αποκάλυψε: «Αν μπορούσα να το αποφύγω χωρίς να είμαι ψεύτης, ναι, γιατί δεν ήταν όλα τα αυτιά έτοιμα. Δεν είχα αρνητικές στάσεις. Απλά εμένα με εκνευρίζει η δήλωση «α εγώ το δέχομαι». Είσαι σε κανένα θρόνο για να δέχεσαι ή να μην δέχεσαι;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ