Χτενίσματα 2016 για κάθε άσκηση (yoga, κολύμπι, χορός, τρέξιμο, crossfit, ποδηλασία)

Δείτε μερικά χτενίσματα και πάρτε ιδέες!

Αυτά τα ultra chic χτενίσματα δε θα χαλάσουν ό,τι προπόνηση κι αν κάνεις!

CrossFit
Τι χρειάζεσαι: Καλά πιασμένα μαλλιά που δεν θα χαλάνε στις δύσκολες ασκήσεις όπως στο σκοινάκι και στις κινήσεις με kettlebell.

Το τέλειο στιλ: Μια αλογοουρά με ενδιάμεσα πιασίματα, λέει η hair expert. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή ψηλή αλογοουρά. Πρόσθεσε ένα μικρότερο λαστιχάκι λίγα εκατοστά πριν τη βάση του αυχένα σου. 

Φούσκωσε λίγο τα μαλλιά ενδιάμεσα. Συνέχισε να προσθέτεις λαστιχάκια σε απόσταση πέντε εκατοστών και φούσκωνε τα ενδιάμεσα μαλλιά μέχρι να φτάσεις στην άκρη.

CrossFit

Ποδηλασία
Τι χρειάζεσαι: Κάτι που να χωράει κάτω από το κράνος αλλά να κρατάει τον αυχένα σου δροσερό.

Το τέλειο στιλ: Στριφτά κεφτεδάκια, λέει η hair guru. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση. Στρίψε τα μαλλιά από τη μία πλευρά στη βάση του λαιμού σου μέχρι να αρχίσουν να σχηματίζουν από μόνα τους ένα κεφτεδάκι. 

Συνέχισε να τα στρίβεις μέχρι τα μαλλιά σου να γίνουν ένα σφιχτό κοτσάκι και συγκράτησέ τα με φουρκέτες και τσιμπιδάκια. Επανάλαβε από την άλλη πλευρά.

Ποδηλασία

Τρέξιμο
Τι χρειάζεσαι: Να έχεις τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται να τα μαζεύεις συνεχώς.

Το τέλειο στιλ: Στέκα από πλεξίδα, λέει η Μαρία Δήμιδα, hair stylist. Χώρισε οριζόντια τα μαλλιά σου από το ένα αφτί ως το άλλο σε πάχος πέντε εκατοστών. Μάζεψε τα υπόλοιπα σε αλογοουρά. Μετά φτιάξε μια γαλλική πλάγια πλεξίδα: πιάσε μια μικρή τούφα πάνω από το ένα αφτί και μοίρασέ τη στα τρία. 

Προχωρώντας τα μαλλιά προς την κορυφή του κεφαλιού πρόσθετε εξωτερικές τουφίτσες κάθε φορά που τα πλέκεις. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο άλλο αφτί. Πιάσε με λαστιχάκι και ασφάλισε την πλεξίδα με τσιμπιδάκια μέσα στην αλογοουρά.

Δείτε περισσότερα εδώ - shape.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ