Δες εδώ ποια σημάδια δείχνουν ότι έχεις μια δυνατή σχέση που θα κρατήσει όσο καμία άλλη

Υπάρχει αγάπη αλλά πόσο γερές είναι οι βάσεις αυτής της σχέσης; Νομίζεις πως είστε μαζί για να περνά η ώρα ή νιώθεις κάτι πιο δυνατό;
 

Υπάρχουν σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σας είναι πιο δυνατή από όσο νομίζεις. Συνήθειες που έχετε αποκτήσει και είναι πιο κοινοί τόποι, αποφάσεις που παίρνετε χωρίς να καταλάβετε γιατί και κινήσεις που είναι ανεπαίσθητες αλλά λένε πολλά.

Δε θέλω να τρομάξεις. Αν στα παρακάτω κουνήσεις το κεφάλι σου καταφατικά δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις βήμα γάμου και να γνωρίσεις πεθερικά και κουνιάδους. Η σχέση είναι δική σας.
Νιώθετε άνετα μαζί

Δεν προσέχεις πως μιλάς και πως κινείσαι. Νιώθεις άνετα κι αυτός το ίδιο. Είσαι ο εαυτός σου και δεν προσποιείσαι ποτέ. Ξέρεις πως τα μαλλιά σου κάθε πρωί που ξυπνάς δίπλα του είναι χάλια αλλά δε βάζεις ξυπνητήρι για να κάνεις ένα πρόχειρο χτενισματάκι.


Λέτε την αλήθεια χωρίς να φοβάστε

Του λες και σου λέει την αλήθεια. Όταν θέλει να δει μπάλα με τους φίλους του κι όταν εσύ θέλεις να περάσεις το σκ με την κολλητή σου. Δεν γκρινιάζει και δεν γκρινιάζεις. Δεν ψάχνεις δικαιολογίες. Λες αυτό που θέλεις.
Σας αρέσει να κάνετε τα ίδια πράγματα

Σας αρέσει να περνάτε πολλές ώρες μαζί. Έχετε βρει τα κοινά σας σημεία και αυτό σε κάνει χαρούμενη. Σας αρέσει να βλέπετε το εορταστικό των Απαράδεκτων και να γελάτε με τις ώρες. Για κάποιους είναι χαζό για εσάς κοινός τόπος.
Λείπετε ο ένας στον άλλο όταν κάνετε ταξίδια (ξεχωριστά)

Δεν είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο είχατε και ζωή πριν γνωριστείτε. Όταν όμως βρίσκεστε μακριά νιώθετε ένα μικρό κενάκι. Ένα τηλέφωνο παραπάνω κι ένα μήνυμα αγάπης αποδεικνύουν πως η σχέση σας έχει γερά θεμέλια.
Οι καυγάδες κρατούν όλο και λιγότερο

Καυγαδίζετε. Άνθρωποι είστε και παρά τον έρωτα κάποιες φορές υπάρχει ένταση. Η διάρκεια του καυγά έχει τη σημασία της. Αν μαλλιοτραβιέστε και μετά από μισή ώρα είστε και πάλι αγαπημένοι τότε όλα βαίνουν καλώς.


Είστε στα μέλια παρόλο που έχουν περάσει 3 χρόνια

Ο πρώτος καιρός της γνωριμίας είναι πάντοτε ο πιο ''μελωμένος''. Αν καταφέρετε να διατηρείτε την ίδια σπίθα τότε ο δεσμός σας είναι ισχυρός. Φυσικά και θα υπάρχουν κενά βαρεμάρας. Έχετε μάθει να τα ξεπερνάτε και να μπαίνετε εκ νέου στη δράση.
Κάνετε σχέδια για το μέλλον

Δε μίλησε κανείς για γάμο, παιδιά, γατιά και σκυλιά. Το κοινό σας μέλλον μπορεί να είναι ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή ακόμα και η παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης. Να κάνετε πράγματα μαζί, αυτό μετράει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ