Επίθεση γνωστού Έλληνα στον Λάκη Λαζόπουλο: Ο πατέρας μου έβαλε τα κλάματα, δεν θα του το συγχωρήσω αυτό

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο γνωστός Έλληνας ανέφερε ότι τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου είχαν κάνει τον πατέρα του να βάλει τα κλάματα.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε καλεσμένος ο Σωτήρης Πολύζος και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αναφερθεί στο γάμο του με τη Μιμή Ντενίση αλλά και στη σάτιρα που είχε ασκήσει ο Λάκης Λαζόπουλος σ΄αυτόν

«Την επομένη του γάμου δεν θα ξεχάσω που κατεβαίνω από τον 6ο στον 5ο που έμενε ο πατέρας μου στο σπίτι στην Αθήνα. Είχε Τρίτη εκπομπή. Εμείς παντρευτήκαμε Τρίτη με την Μιμή. Κι είναι ο πατέρας μου και παρακολουθεί την επανάληψη των χυδαιοτήτων που έλεγε ο Λαζόπουλος και έκλαιγε. Αυτό λοιπόν δεν θα το συγχωρήσω στον Λαζόπουλο. Πήρα και είπα συλλυπητήρια στον αδελφό του για τη μάνα τους που έχασαν. Τον ήξερα χρόνια τον Λαζόπουλου, έχουμε βγει, έχουμε πάει σε μπουζούκια, έχουμε φάει. Αλλά δεν είχε ευαισθησία σε αυτά που άκουγε μόνο η μάνα του Λαζόπουλου. Τον συνάντησα κάποια στιγμή στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στην Λάρισα, είπαμε «γεια» και τίποτα άλλο. Τι να πεις με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Να κάτσω να τσακωθώ; Αν εκείνος κοιμάται καλά τα βράδια με ήσυχη την συνείδηση του ότι είναι δίκαιος με τους ανθρώπους, είμαι οκ εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ