25χρονη αφαίρεσε έξι πλευρά για να μοιάζει στη Jessica Rabbit & έκανε 16 πλαστικες - Φωτό & βίντεο της τρελάρας

Έχει ήδη κάνει 15 χειρουργικές επεμβάσεις στα οπίσθια, στο στήθος, στη μύτη, στα βλέφαρα και τα φρύδια και είναι μόλις 25 ετών. Ο λόγος; Θέλει να μοιάσει στη Jessica Rabbit.

Το τελευταίο και πιο ακραίο που έκανε η Pixee Fox για να μοιάσει στο δημοφιλές καρτούν είναι ότι αφαίρεσε έξι πλευρά της. Έχει ξοδέψει συνολικά περίπου 80.000 λίρες σε εγχειρήσεις για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να μοιάσει στην κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια του «Ποιος παγίδευσε το Roger Rabbit».

Η πρώην ηλεκτρολόγος από τη Σουηδία αναφέρει στο blog της: «Μετατρέπω τον εαυτό μου από άνθρωπο σε ένα ζωντανό καρτούν». Μεταξύ των επεμβάσεων είναι και αυτή στα οπίσθια της ώστε να κάνει ανόρθωση χρησιμοποιώντας το δικό της λίπος από άλλο μέρος του σώματός της. Η εγχείρηση πήρε 4 ώρες και η ίδια παραδέχεται πως της ήταν αδύνατο να βρει μια καλή θέση ύπνου καθώς την ενοχλούσε το πρόσθετο στήθος που είχε βάλει.

Η 25χρονη ανεβάζει όλες τις αλλαγές της στο Instagram, στο οποίο έχει πάνω από 70.000 followers οι οποίοι τη σχολιάζουν και θετικά και αρνητικά. Εκτός από την Jessica Rabbit, σύμφωνα με το θέμα του newsbeast.gr, έχει εμπνευστεί για τις αλλαγές της και από την Ωραία Κοιμωμένη καθώς τα καρτούν αυτά παρουσιάζουν το ιδανικό γυναικείο σώμα. «Θέλω να έχω μικροσκοπική μέση, οπίσθια, μεγάλο στήθος, μεγάλα μάτια και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο», λέει η ίδια.

Τον επόμενο χρόνο σχεδιάζει να κάνει νέες επεμβάσεις για τα οπίσθια και τις βλεφαρίδες της, ενώ θέλει να αλλάξει και τα μάγουλά της, επίσης έχει κάνει ήδη 4 πλαστικές στη μύτη. Εκτός βέβαια από τις πλαστικές επεμβάσεις κάνει και σωστή διατροφή για να διατηρήσει το σώμα της. Επιλέγει φρούτα και λαχανικά και δεν τρώει κρέας και ψωμί. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο σε διαφημίσεις για να βγάζει τα λεφτά για τις επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ