Γέννησα ένα τέρας: Το ξέσπασμα της μάνας που η κόρη της παντρεύτηκε έναν τζιχαντιστή

Έκανε τα πάντα για να τη σταματήσει. Μέχρι που αλυσόδεσε την 20χρονη κόρη της Fatime Dzharfarova στο καλοριφέρ. Δεν τα κατάφερε. Πήγε στη Συρία και παντρεύτηκε τζιχαντιστή. Η απελπισμένη μητέρα ξεσπά και δηλώνει πως γέννησε ένα τέρας.

Η νεαρή Ρωσίδα επαίνεσε πρόσφατα τα "αδέρφια" της που οργάνωσαν τη σφαγή στο Παρίσι και έριξαν το αεροπλάνο στο Σινά. Τα σχόλιά της προκάλεσαν την οργή των συμπατριωτών της που τη χαρακτηρίζουν άρρωστη, απόβρασμα και πόρνη των τζιχαντιστών, όπως αναφέρει η Daily Mail,. Το μήνυμα που της στέλνουν; "Να καείς στην κόλαση".

Η 41χρονη μητέρα της Shakhla Bochkaryova ξέσπασε και αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο ακόμα και να την αλυσοδέσει στο καλοριφέρ σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη φυγή και την ένταξή της στη χειρότερη τρομοκρατική οργάνωση του κόσμου. Η νεαρή κοπέλα ξετρελάθηκε με έναν τζιχαντιστή που την παρακαλούσε να γίνει η τέταρτη γυναίκα του. "Θα τρελαθώ αν σκοτώσει κάποιον. Είναι καλύτερα να μη ζω παρά να είμαι η μητέρα τρομοκράτη. Αντιλαμβάνεσαι ότι γέννησες ένα τέρας. Είναι δύσκολο για κάθε μητέρα. Φυσικά καμία μητέρα δεν θα παραδεχτεί ότι το παιδί της είναι ένα τέρας. Αλλά αν είσαι ειλικρινής, ναι, γεννήσαμε αυτά τα τέρατα".


Η Fatima ήταν πολύ κοντά στη μητέρα της όσο μεγάλωνε. Όλα άλλαξαν όταν πήγε στο πανεπιστήμιο με υποτροφία στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Surgut, στη Σιβηρία. Εκεί γνώρισε τον Abdullah, τον τζιχαντιστή που τη στρατολόγησε. "Αν ζει μαζί του, τότε ξέρει ήδη πάρα πολλά. Δεν θα την άφηναν να φύγει ζωντανή. Μια σφαίρα. Αυτό είναι το τίμημα για τη ζωή της. Όσο οδυνηρό και αν είναι, ξέρω ότι δεν θα τη δω ποτέ ξανά".

Πριν από την εμμονή της με το ριζοσπαστικό Ισλάμ, πρόσεχε πάντα την εμφάνισή της και ήθελε πάντα να είναι όμορφη. Άρχισε όμως να αλλάζει δραματικά, καλύπτοντας το κεφάλι της. Ξεκίνησε παράλληλα να μην απαντά στα τηλεφωνήματα της μητέρας της. Ο Abdullah ζήτησε από την απελπισμένη μητέρα την άδειά της για να παντρευτεί τη 17χρονη. Είχε ήδη 3 συζύγους και κάθε μία είχε 3 παιδιά. Αρνήθηκε.

"Μου είπε ότι αγαπούσε τη Fatima και τον αγαπούσε και εκείνη. Μια από τις συζύγους του ήταν έγκυος και ήθελε να παντρευτεί την κόρη μου". Μάταια προσπάθησε να τη μεταπείσει. "Τα αδέρφια μας θα έρθουν να σκοτώσουν όσους είναι άπιστοι σαν εσάς. Θα σας κόψουν τα κεφάλια με μαχαίρια" ήταν τα λόγια που της είπε η κόρη της. "Την κοίταξα και δεν μπορούσα πλέον να δω το παιδί μου. Δεν είχε ψυχή, σκέψη, συναισθήματα". Η μυστική υπηρεσία FSB επιβεβαίωσε ότι η κόρη της διέφυγε στη Συρία.

Η καταδικασμένη μοίρα της κόρης της αποκαλύπτεται λίγες ημέρες μετά την είδηση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της 17χρονης Samra Kesinovic στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους τζιχαντιστές. Η Samra και η φίλη της Sabina Selimovic είχαν γίνει τα πρόσωπα - δολώματα για τη στρατολόγηση νέων κοριτσιών στην τρομοκρατική ομάδα μετά την άφιξή τους στη Συρία τον Απρίλιο του 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ