Τα πιάτα που δεν θέλετε να πλύνετε δείχνουν τη δημιουργικότητά σας λένε οι ειδικοί

Στις δουλειές του σπιτιού, υπάρχει μια ξεχωριστή ιεραρχία. Κάποιες δουλειές δηλαδή τις κάνουμε με σχετική ευχαρίστηση, κάποιες άλλες πάλι τις βαριόμαστε αφόρητα!

Όπως αναφέρει το baby.gr σε κάθε περίπτωση, η χειρότερη δουλειά του σπιτιού, αυτή που αναβάλλετε συνεχώς να κάνετε, φανερώνει κάτι για τον χαρακτήρα σας. Μάθετε τι!

Το τρίψιμο της μπανιέρας
Είστε αυθόρμητη!

Ποτέ δεν καταλάβατε τους ανθρώπους που θέλουν πάντα να ακολουθούν ένα πρόγραμμα γιατί η δική σας καρδιά φτερουγίζει με το παραμικρό! Ναι η μπανιέρα σας είναι αρκετά βρώμικη αλλά έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να περάσετε το απόγευμά σας τρίβοντας την.

Η οργάνωση της ντουλάπας
Είστε αισιόδοξη

Κάθε εποχή, λέτε ότι επιτέλους θα φτιάξετε την ντουλάπα σας ώστε το ντύσιμό σας να συμβαδίζει με τον καιρό και τη διάθεσή σας. Στην συνέχεια όμως, όλο κάτι γίνεται και τελικά το αναβάλλετε. Έχετε τρία καθημερινά φορέματα για όλες τις ώρες στα οποία ρίχνετε από πάνω κανένα πουλόβερ ώστε να γίνουν πιο πρακτικά σε περίπτωση που χτυπήσει ο χειμώνας!  

Το πλύσιμο των πιάτων
Είστε δημιουργικοί

Τα γαστρονομικά αριστουργήματά σας αποσπούν διθυραμβικές κριτικές ... αφήνουν όμως άφθονες βρώμικες κατσαρόλες, τηγάνια και πιάτα στον νεροχύτη. Μπορεί να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας συλλογιζόμενη το επόμενο πιάτο που θα δημιουργήσετε, σας είναι όμως δύσκολο να αφιερώσετε 10 λεπτά για το πλύσιμο των πιάτων. Ακόμα κι αν έχετε πλυντήριο πιάτο, δεν έχετε ποτέ την διάθεσή να το βάλετε σε λειτουργία!

Το δίπλωμα των ρούχων
Είστε πρακτική
Μπορεί να μην βαριέστε να βάζετε πλυντήριο αλλά όταν έρχεται η ώρα να μαζέψετε τα στεγνά ρούχα και να τα διπλώσετε, σας πιάνει άγχος. Αναρωτιέστε γιατί πρέπει να διπλώσετε τα ρούχα αφού ούτως ή άλλως θα τα ξεδιπλώσετε αργότερα για να τα σιδερώσετε (αν το κάνετε κι αυτό). Τελικά καταλήγετε να κρεμάτε στην ντουλάπα τα ρούχα που φοράτε περισσότερο.

Το καθάρισμα του ψυγείου
Είστε τελειομανής

Μια ακατάστατη τελειομανής είναι ένα σχήμα οξύμωρο. Στην πραγματικότητα, το φαινόμενο αυτό συμβαίνει πιο συχνά απ’ όσο νομίζετε. Γιατί; Επειδή μια τελειομανής ποτέ δεν θα κάνει τίποτα, αν δεν σιγουρευτεί πρώτα ότι θα το κάνει τέλεια! Το γεμάτο ψυγείο είναι απλά μια απόδειξη ότι χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας.  

Το τρίψιμο στα πλακάκια
Είστε βαθιά σκεπτόμενο άτομο

Από απόσταση, το μπάνιο σας φαίνεται μια χαρά, και αυτό σας είναι αρκετό. Προτιμάτε να το καθαρίζετε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως π.χ λόγω ανακαίνισης. Σας ενδιαφέρει η λεπτομέρεια αλλά δεν θέλετε να ξοδεύετε τον χρόνο σας στο πιο μικρό δωμάτιο του σπιτιού!

Το ξεσκόνισμα
Είστε ρεαλίστρια

Η σκόνη στο σπίτι σας βρίσκεται παντού από τα ντουλάπια μέχρι τα χαρτιά, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι΄αυτό! Γιατί να ασχοληθείτε με κάτι που πάντα θα σας νικάει; Θέλετε πραγματικά να αφιερώσετε μια μέρα για να ξεσκονίσετε τα πάντα και να πετάξετε όσα δεν χρειάζεστε, απλά όχι σήμερα!  

Ηλεκτρική σκούπα
Είστε καλλιτέχνιδα!

Όσοι απολαμβάνουν να βάζουν ηλεκτρική σκούπα πιθανότατα τους αρέσει να τραβάνε το μηχάνημα μπρος και πίσω και να χαζεύουν τις τακτοποιημένες μικρές γραμμές που αφήνει η σκούπα πάνω στο χαλί. Εσείς όμως πιθανότατα προτιμάτε να περάσετε το Σάββατό σας χορεύοντας ή τραγουδώντας!  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ