Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στηρίζουν την «Ανοικτή Αγκαλιά» για την ανάπλαση του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού

H LIDL Hellas μεγαλώνει την αγκαλιά της και στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού!  

Πιστή στην εταιρική της δέσμευση για τη στήριξη της κοινωνίας, η LIDL Hellas, αναπτύσσει μια νέα δράση, η οποία συνδυάζει το καλό ποιοτικό φαγητό με μία ενέργεια αγάπης και ανθρωπιάς.

Εδώ και περίπου 5 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τη Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά» και συγκεκριμένα τις εκστρατείες προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιεί σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

Αυτή τη χρονιά, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω τη μακρόχρονη πλέον σχέση. Με σύμμαχούς μας τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το ονειρεμένο «μαγειρικό» τους ταξίδι,  μεγαλώνει την αγκαλιά της. Στηρίζει μέσα από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Για την παρουσίαση της νέας μας ενέργειας, η LIDL πραγματοποίησε μια εκδήλωση αγάπης με εορταστική διάθεση στις 25 Νοεμβρίου σε κεντρικό χώρο της Αθήνας, με πλήθος καλεσμένων, εκπροσώπων των ΜΜΕ, της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Χαιρετισμούς απηύθυνε η κυρία Βασιλική Αδαμίδου, Δ/ντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Hellas, ο κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Hellas, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής, η κυρία Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος της ΜΚΟ «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και ο κ.Γιώργος Πετούσης, Μέλος Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού. 
Και φυσικά, όλοι απόλαυσαν τους “διαξιφισμούς” του Δημήτρη και του Λευτέρη! 

Φωτό: Ιωάννης Καρανάτσιος (Μέλος Διοίκησης Lidl Hellas), Σκαρμούτσος, Αντώνης Ρεβύθης (Δ/ντης Marketing Lidl Hellas)

Φωτό (από αριστερά - δεξιά): Στράτος Δημητριάδης (Μέλος Διοίκησης Lidl Hellas), Ιωάννης Καρανάτσιος (Μέλος Διοίκησης Lidl Hellas) , Dirk Raudonus (Μέλος Διοίκησης Lidl Hellas), Βασιλική Αδαμίδου (Δ/ντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας Lidl Hellas), Ιάκωβος Ανδρεανίδης (Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Hellas), Νικόλαος Λαζαρίδης (Μέλος Διοίκησης Lidl Hellas)

 

Συγκεκριμένα, ως επιστέγασμα της δημιουργικής αυτής συνεργασίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αποφάσισαν με τους σεφ να οργανώσουν ένα γευστικό ταξίδι και να ξεναγήσουν μέσα από αυτό τους πελάτες. Με 100 νόστιμες εικονογραφημένες συνταγές και με την εγγύηση ποιότητας των προϊόντων της LIDL έχουν πλέον όλοι οι πελάτες της την δυνατότητα να μαγειρέψουν εύκολα, νόστιμα και υγιεινά. 

Με  5 αγορές των 30 ευρώ, η LIDL χαρίζει σε όλους τους πελάτες ένα πολυτελές βιβλίο συνταγών του Σκαρμούτσου και του Λαζάρου και παράλληλα ενισχύει με 1 ευρώ ανά βιβλίο την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Α. Κυριακού, για τη δημιουργία εξωτερικών ιατρείων. 

Στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής ή εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Φωτό: Βασιλική Αδαμίδου, Γιολάντα Βλάχου (Πρόεδρος ΜΚΟ Ανοιχτής Αγκαλιάς)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν συνταγές των δύο σεφ, να τους γνωρίσουν από κοντά και να υπογράψουν το βιβλίο τους.

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών αποτελεί για όλους στη Lidl προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις. 

Γιατί αποστολή της είναι ένα καλύτερο αύριο!

 

* Οι φωτογραφίες είναι από το Studio Panoulis  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ