Smile: Αυτός ο σκυλάκος- γίγαντας 80 κιλών & 1,80 ύψος είναι φοβητσιάρης - τρέμει τα πάντα

Με ύψος 1,80, όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια του, και βάρος 82 κιλά ο Presley αφενός θα μπορούσε να είναι άνθρωπος, αφετέρου θα φανταζόταν κανείς πως είναι ατρόμητος. Είναι όμως σκύλος και τον αποκαλούν «αληθινό» Σκούμπι Ντου επειδή τρομάζει με το παραμικρό και τρέχει στην ιδιοκτήτριά του για παρηγοριά!

Η 47χρονη Sian Barrett από τη Βρετανία εξηγεί πως ο Presley τρομοκρατείται και από μικρότερα σκυλιά και γενικά τρέχει να κρυφτεί όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλα ζώα.

Στο σπίτι ο τεράστιος Μεγάλος Δανός έχει δικό του μαξιλάρι και μια κουβερτούλα για παρηγοριά, την οποία κουβαλά γύρω- γύρω.

«Ο Presley είναι σίγουρα ένας αληθινός Σκούμπι Ντου, φοβάται σχεδόν τα πάντα. Τρομοκρατείται από μικρότερα σκυλιά αλλά τώρα φοβάται και τις πλαστικές σακούλες, τον τρομάζει ο ήχος τους», περιγράφει η Barrett στη Daily Mail.
«Σε πρόσφατη βόλτα μας στο πάρκο φοβήθηκε ένα μικρόσωμο σκυλί και κρύφτηκε. Δεν έβγαινε μέχρι ο μικρός να απομακρυνθεί», αφηγείται.

Στο σπίτι ο Presley έχει δύο μεγάλους «εχθρούς»: την ηλεκτρική σκούπα και τις πλαστικές σακούλες.  


«Προφανώς ο κόσμος τον κοντοστέκεται όταν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλος είναι αλλά ο Presley τους κερδίζει με την προσωπικότητά του. Είναι πολύ υπομονετικός σκύλος», εξηγεί η 47χρονη.

«Τον έχω από τότε που γεννήθηκε, εγώ τον μεγάλωσα γι’ αυτό είναι πολύ «μαμάκιας». Με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και κλαίει όταν πηγαίνω για ύπνο. Αν ποτέ ξεχάσω το φαγητό του, περιφέρεται στο σπίτι με το παπούτσι μου για να μου δείξει πως πεινάει».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ