Μπακογιάννη: Υπάρχουν συγκεκριμένα συμφέροντα - Η ΝΔ κινδυνεύει από διάλυση και όχι από διάσπαση

H πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη της στη Realnews αναφέρθηκε σε «συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση της ΝΔ».

«Δεν είναι ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την "ευγενή" τους προσπάθεια θα το κάνω» τονίζει χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη.

Στη συνέντευξη της η βουλευτής της ΝΔ δεν αποκλείει να υπήρξε δόλος στο φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη Κυριακή. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» τονίζει. Η ίδια αποκαλύπτει ότι το 2009 «δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα δεν τα πήρα ποτέ».

Επίσης η κα. Μπακογιάννη επισημαίνει πως αυτά τα λέει τώρα για να προφυλάξει τη ΝΔ από ενδεχόμενη επανάληψη αντίστοιχων καταστάσεων, καθώς δεν θεωρεί πιθανό οι σημερινοί υποψήφιοι να αποδεχτούν το αποτέλεσμα, όπως έκανε εκείνη. Κρούει, ακόμα, τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η ΝΔ «δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση, κινδυνεύει από διάλυση». Αναφερόμενη στην προεδρική κούρσα δηλώνει ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία» αν η ΝΔ έχει εξωκοινοβουλευτικό πρόεδρο εννοώντας τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ