Η Κιμ Κατράλ εγκαταλείπει λόγω βαριάς ασθένειας το θέατρο: Η πιο σέξι του Sex & the City υποφέρει

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Σαμάνθα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Sex & the city" αποφάσισε, λόγω ασθένειας, να αφήσει το θέατρο.

Η Kim Cattrall υπέφερε πολλά χρόνια από τη νόσο Χασιμότο αλλά πλέον, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός, η συγκεκριμένη ασθένεια δεν της επιτρέπει να συνεχίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της δόθηκε στο θέατρο και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. «Με μεγάλη θλίψη και μετά από συμβουλές των γιατρών μου, δεν θα είμαι σε θέση να πρωταγωνιστήσω στην παράσταση Linda. Εκτιμώ όλη την υποστήριξη που έλαβα από το θέατρο και τους ευχαριστώ που μου επιτρέπουν να βάλω σε προτεραιότητα την υγεία μου» τόνισε χαρακτηριστικά η Kim.

Ποιά είναι η ασθένεια Χασιμότο

Η θυρεοειδίτιδα του Xασιμότο (ΘΧ) χαρακτηρίζεται, στην τυπική της μορφή, από βρογχοκήλη, αντισώματα εναντίον της περοξειδάζης, ενός ενζύμου απαραίτητου για τη σύνθεση της θυροξίνης, ή και από αντισώματα εναντίον της θυρεοσφαιρίνης. Η κλασική διάγνωση της ΘΧ βασίζεται στην κυτταρολογική εξέταση που πιστοποιεί την διήθηση του παρεγχύματος από λεμφοκύτταρα. Η ΘΧ ανήκει στις αυτοάνοσες παθήσεις του θυρεοειδούς και είναι η πιο συχνή πλέον αιτία υποθυρεοειδισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ