Δώρα με το όνομα του Πούτιν: Αρώματα, βότκα & βιβλίο με τις ατάκες του Ρώσου ηγέτη που... άλλαξαν τον κόσμο 

Ένα βιβλίο από θαυμαστές του Βλαντίμιρ Πούτιν, γεμάτο με ατάκες του Ρώσου προέδρου, έλαβαν ως δώρο για τις γιορτές περίπου 1.000 αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.
 

Το βιβλίο με τίτλο «Οι Λέξεις που αλλάζουν τον Κόσμο» (The Words that are changing the World) αποτελεί την πιο πρόσφατη εκδήλωση θαυμασμού από τους υποστηρικτές του επικεφαλής του ρωσικού κράτους και θα προστεθεί σε μια ευρεία συλλογή προϊόντων με θέμα τον Βλαντίμιρ Πούτιν, από αρώματα έως και βότκα.
«Αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι όλα όσα λέει ο Πούτιν γίνονται πραγματικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε ο συγγραφέας του 400 σελίδων βιβλίου Αντόν Βολοντίν.


Μεταξύ των αποφθεγμάτων που επελέγησαν είναι η απειλή του Πούτιν να «ξεκάνει»
τους Τσετσένους μαχητές, ο ισχυρισμός του Ρώσου προέδρου ότι η Κριμαία θα παραμείνει ένα «αναπόσπαστο» τμήμα της Ρωσίας και μια περίεργη δήλωση προς τη Λετονία, όταν είπε στη Ρίγα ότι το μόνο που μπορεί να αναμένει να λάβει από τη Μόσχα είναι «τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου», μια ρωσική έκφραση συνώνυμο του «τίποτα».
Άλλες δηλώσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο επικεντρώνονται στα πατριωτικά αισθήματα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. «Για εμένα η Ρωσία είναι ολόκληρη η ζωή μου» μπορεί να διαβάσει κανείς στις σελίδες του βιβλίου.


Η οργάνωση Network, η οποία εξέδωσε το βιβλίο, έχει στο παρελθόν λάβει γενναιόδωρες επιχορηγήσεις από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το Reuters. Το σύγγραμμα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία της Ρωσίας τον Ιανουάριο και η τιμή του έχει οριστεί στα 800 ρούβλια (11,12 δολάρια).
Πάντως, ο εκπρόσωπος του κ. Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, κράτησε αποστάσεις από το βιβλίο, σημειώνοντας ότι είναι απίθανο η πρωτοβουλία αυτή να ανήκει στο Κρεμλίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ