3 stylish looks για να εξασφαλίσεις την δουλειά των ονείρων σου - Αντιμετώπισε το άγχος με στυλ

Μην το σκέφτεσαι η δουλειά των ονείρων σου σε περιμένει, φόρα το κατάλληλο ρούχο και πήγαινε να αρπάξεις την ευκαιρία!

Παρακάτω, θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι σύμφωνα με το madamefigaro.gr, ώστε να δημιουργήσεις τρεις stylish εμφανίσεις που θα σου εξασφαλίσουν εκείνη την θέση που επιθυμείς τόσο πολύ να κερδίσεις.  

Ο μινιμαλισμός της Patricia Manfield

Εάν επιδιώκεις να δημιουργήσεις ένα look μίνιμαλ χωρίς περιττά στοιχεία τότε κάποιο ίσιο, tailored παντελόνι είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσεις. Συνδύασε το με κάποιο σατέν πουκάμισο με κορδέλα στον γιακά, του οποίου το πρώτο κουμπί θα αφήσεις ανοιχτό. Το εν λόγω look είναι ιδανικό για πιο χαλαρά επαγγέλματα των οποίων το dresscode δεν απαιτεί να φοράς ταγιέρ. 

Το power play combo της  Rebecca Laurey

Εάν θες να δημιουργήσεις κάποιο πιο δυναμικό look που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, τότε πες ναι σε κάποια εντυπωσιακή καπαρντίνα που θα αναβαθμίσει κατά πολύ το στυλ σου. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι πολυτελή ankle boots και αυτόματα θα έχεις αφήσει το δικό σου στίγμα. Στιλιστικά τουλάχιστον. 


Το casual ωστόσο υπέρκομψο στυλ της Pernille Teisbaek

Η τελευταία τάση στο officewear θέλει το casual να πρωτοστατεί. Δεν θέλεις λοιπόν να δείχνεις overdressed για κανένα λόγο. Από την άλλη ομως δεν πρέπει στιγμή να δείξεις πως δεν είσαι επαγγελματίας. Αυτό λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις κάποιο λευκό πουκάμισο που θα συνδυάσεις με κάποιο stylish, ψηλοκάβαλο τζιν. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα αγαπημένα σου δερμάτινα αξεσουάρ και booties. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ