Αποκλ. Made in Greece 36 Έλληνες δημιουργοί σε 1 έκθεση! Η «γιορτή» της Ελληνικής φαντασίας στο The Hub Events

Η Greek Brand News επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, με σκοπό να αναδείξει την εκλεπτυσμένη αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου, 36 κορυφαία ελληνικά Brands θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν, σε σημαντικές εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα, στην έκθεση που διοργανώνει η Greek Brand New στο The HUB Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη διοργάνωση μιας συνεργατικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε απλά σαν μια ανάγκη, όπως αναφέρει στο eirinika.gr o υπεύθυνος της φετινής διοργάνωσης Γιώργος Χατζηζαχαρίου. Η ποιότητα και η αισθητική των ελληνικών προϊόντων, που κινούνταν στον κλάδο των αναμνηστικών, μεταξύ της μόδας και του τουρισμού, λαχταρούσε να αναδειχθεί. Οι μέχρι τότε εκθέσεις, ωστόσο, ήταν αρκετά εξιδεικευμένες προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Έτσι οι εταιρείες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δημιουργήσουν την Greek Brand New. Μια συνεργασία που έχει σαν στόχο να αναδείξει την ποιοτική δουλειά των ελληνικών Brands.

Στην πρώτη έκθεση, το 2015, συμμετείχαν 23 διαφορετικά ελληνικά brands που παρουσίασαν τα "Made In Greece" προϊόντα τους σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση. Φέτος, η Greek Brand New επιστρέφει ακόμα πιο ενισχυμένη και διευρυμένη, με την παρουσία 36 συνολικά ελληνικών brands.

Πέρα από τα προϊόντα που απευθύνονται καθαρά στον χώρο των αναμνηστικών και του τουρισμού, η φετινή έκθεση περιλαμβάνει εταιρείες από τον χώρο του design αντικειμένων, ρούχων, επίπλων, αξεσουάρ και beachwear.

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των εταιρειών που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια είναι η εκλεπτυσμένη, σύγχρονη αισθητική τους και η προσεγμένη  τους ποιότητα. Και φυσικά η Ελληνική τους ταυτότητα.

Η έκθεση αναμένεται και φέτος να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των εμπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, και ιδιαίτερα από τα τουριστικά νησιά. Θα είναι όλοι εκεί: Ιδιοκτήτες καταστημάτων, υπεύθυνοι αγορών πολυκαταστημάτων, μεγάλες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και μουσεία που θέλουν να έχουν ελληνικά προϊόντα στα ράφια τους, όχι απλά γιατί αναγράφουν στις ετικέτες τους το Made in Greece, αλλά γιατί πραγματικά εντυπωσιάζουν με την σχεδίαση και την ποιότητά τους.

Εξίσου σημαντικό είναι και το ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη από το εξωτερικό, όπως αναφέρουν στο eirinika.gr οι υπεύθυνοι της έκθεσης, κυρίως από μεγάλα concepts stores. Ένας από τους στόχους των επιχειρήσεων συμμετέχουν στο Greek Brand New είναι, άλλωστε, να κάνουν τα εξαιρετικά προϊόντα της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα γνωστά σε όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό και δράση της Greek Brand New δεν περιορίζεται απλά στην έκθεση αλλά αναζητεί κάθε δυνατή ευκαιρία. Και όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην προσπάθεια και νέων επιχειρήσεων παραμένει μεγάλο.


 
Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν οι εταιρείες:

A FUTURE PERFECT (www.afutureperfect.gr)

ANASSA (www.anassaorganics.com)

CABELI  (www.cabeli.gr)

CITRUS TIES  (www.citrusties.com)

GIS DESIGN & VELO LAB (Facebook: GIS.DESIGN)

GOGREEK (www.gogreek.gr)

GREECE REVISITED by We Design (www.wedesign.gr/#grv)

HARTOVASILION (www.hartovasilion.gr)

IDISTI (www.idisti.gr

1MATION (www.1mation.com)

IT'S ΑLL GREEK ON ME (www.itsallgreekonme.gr)

KOUKOUTSI (Blog: koukoutsi.tumblr.com)

KYMA (www.kymasandals.com)

LADOLEA, FAMiLY BEEZ, GOLDEN BLACK (www.ladolea.gr - www.thefamilybeez.com - www.goldenblack.gr)

LOOM (www.loomhandmade.com)

LOVEGREECE (www.lovegreece.com.gr)

MATALOU AT HOME (Facebook: Μatalou at home)

M.K.E (Facebook: M.K.E Textiles)

MOLLA (www.molla.gr)

MY (www.m-y.gr)

NIVO SOAP (www.nivosoap.gr)

PLOOS DESIGN (www.ploosdesign.com)

RDESIGN (www.rdesign.gr)

SALTY BAG (www.saltybag.com)

SAMANTHA SOTOS (www.samanthasotos.com)

SEA YOU SOON (www.seayousoon.gr)

SKOUMOKY (www.skoumoky.com)

SOPHIA (www.sophia.com.gr)

THE COOL PROJECTS (www.coolgreeksoap.com)

THE GREEK BAG (www.thegreekbag.com)

THE GREEK IMP (www.thegreekimp.com)

TOMY K. (www.iamtomyk.com)

TOURVAS (tourvas.gr)

UGLY BELL (Blog: http://uglybell.tumblr.com/)

WAKS (www.wakscandles.com)

WHEN IN GREECE (www.wheningreece.gr)

* Η έκθεση πραγματοποιείεται από τις 15 εως τις 17 Ιανουαρίου 2016, στο The Hub Events  (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα). Είσοδος για εμπόρους και media. Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 20:00 

* Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα: www.greekbrandnew.com/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ