GuyFi: θάλαμος αυνανισμού στην Times Square για όσους "θέλουν να εκτονώσουν το στρες"

Η εταιρία Hot Octopuss, που φτιάχνει sex toys, φαίνεται πως νοστάλγησε αυτό το συναίσθημα και με το "GuyFi" -το τελευταίο της εγχείρημα- προσπαθεί να το επαναφέρει. 

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν θάλαμο αυνανισμού, με άλλα λόγια ένα ιδιωτικό μέρος, όπου οι άντρες μπορούν -σύμφωνα με την εταιρία- "να πάνε να εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά".

Το "GuyFi" βρίσκεται στη μεταξύ 28th street και 5th avenue και περιλαμβάνει καρέκλα, laptop αλλά και κουρτίνα "προστασίας" από τα αδιάκριτα βλέμματα.  

Ο Adam Lewis, ιδιοκτήτης της εταιρείας εξηγεί τον σκοπό αυτού του "κοινωνικού πειράματος": "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8ωρο είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν. Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν... το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ