Αποκλειστική συνέντευξη με την Vassy Karagiorgos την Ελληνίδα τραγουδίστρια που φέτος έφτασε No1 στο billboard των ΗΠΑ και θα ανοίξει την Τρίτη τα MAD Awards με το «We Are Young»

·         Πρώτη στο billboard των ΗΠΑ με το τραγούδι ‘’We Are Young’’·         Απόψε τραγουδάει στο μπαρ του Φώτη Σεργουλόπουλου ‘’Shamone’’,·         αύριο μπορείτε να την δείτε στο Marquee στο Γκάζι με  Dj τον Mark Angelo.·         Ετοιμάζει νέα δουλειά με τον David Guetta. 



 

·         Πρώτη στο billboard των ΗΠΑ με το τραγούδι ‘’We Are Young’’

·         Απόψε τραγουδάει στο μπαρ του Φώτη Σεργουλόπουλου ‘’Shamone’’,

·         αύριο μπορείτε να την δείτε στο Marquee στο Γκάζι με  Dj τον Mark Angelo.

·         Ετοιμάζει νέα δουλειά με τον David Guetta.

 

Ένα χρόνο μετά την πρώτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πάλι αποκλειστικά στο eirinika.gr  η Ελληνοαυστραλή τραγουδίστρια Vassy Karagiorgos, μας δίνει πάλι τα νέα της που είναι πολλά… μέσα σε ένα χρόνο η Vassy  κατάφερε να πετύχει ένα πολύ μεγάλο στόχο. Το τραγούδι της ‘’We Are Young’’ έφτασε το νούμερο 1 billboard των ΗΠΑ, με λεζάντες όπως: ‘’fun-tastic’’ και πλάι σε ονόματα όπως η Adele, η Katy Perry και η Rihanna.

 

E.N: Vassy,  πως έφτασες νούμερο 1 billboard των ΗΠΑ?

V.K: (γελάει δυνατά αυτή η μικροκαμωμένη, πανέμορφη, δυναμική Ελληνίδα από τα Γρεβενά)…..με πάρα πολύ δουλεία! Το ‘’We Are Young’’ έγινε το theme song στην ταινία της Τina Fey ‘’admission’’ και σε διαφημιστικά της google, της Telecom και της Virgin Mobile κ.α. ήταν μια συναρπαστική χρονιά για μένα γιατί στην κυριολεξία εκτοξεύθηκα στον No 1 και το τραγούδι μου έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Ε.Ν: Οι γονείς σου τι είπαν όταν έμαθαν για την μεγάλη αυτή επιτυχία

V.K: Είναι ενθουσιασμένοι και δεν έπαυαν να μου λένε πόσο χαίρονται που η απόφαση μου να φύγω από την Αυστραλία και να πάω στην ‘’δύσκολη’’ California έπιασε τόπο.




Ε.Ν: έχεις μιλήσει με την γιαγιά σου στα Γρεβενά και στους συγγενείς από την  Κοζάνη? Η γιαγιά από τα Γρεβενά και οι συγγενείς από την Κοζάνη από όπου κατάγεται ο πατέρας σου θα έρθουν να σε δουν στα MAD Awards?

V.K: Κρατάω πάντα τόση αγάπη για την γιαγιά αλλά και για όλους μου τους αγαπημένους φίλους μου και συγγενείς εδώ στην Ελλάδα, μην ξεχνάς ότι οι γονείς μας στην Αυστραλία μας μεγάλωσαν τα δύο αδέλφια μου κι εμένα με τα ήθη και τα έθιμα μιας γνήσιας ελληνικής οικογένειας. ‘’ μόνο ελληνικά στο σπίτι’’ έλεγε ο μπαμπάς μου, ακούγαμε Καζαντζίδη αλλά και Νταλάρα και Γλυκερία που μου αρέσουν πολύ..! πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Κυριακή και στο ελληνικό σχολείο κάθε Σάββατο, και τώρα πηγαίνω στην Ελληνική εκκλησία στο Los Angeles.  Θα έρθουν τα ξαδέρφια να με δουν λοιπόν και η γιαγιά ελπίζω να με δει στην τηλεόραση στα Γρεβενά.

 

Να βάλω εδώ ένα απόσπασμα από την περσινή της συνέντευξη στο eirinika.gr:

''Ευτυχώς βρήκα και άλλους Έλληνες εκεί και κάνω παρέα, μιλάμε για την κρίση που περνάει η πατρίδα μας. Στενοχωριόμαστε, σκάμε θα σου έλεγα, αλλά πρόσεξε…''

Ειρήνη: ''Τι ναπροσέξω Vassy?''

Vassy: ''Όταν Ειρήνη μου μιλάμε με Αμερικανούς και με άλλους ξένους δεν κλαιγόμαστε, το αντίθετο, συζητάμε μαζί τους με τελείως διαφορετικό τρόπο για το τι συμβαίνει εδώ. Με περηφάνια πως να στο πω, με δύναμη , με επιχειρήματα όσα μπορεί ο καθένας , αλλά κυρίως με περηφάνια, δεν επιτρέπουμε να μας υποτιμούν δεν τους αφήνουμε περιθώρια.''

Η Vassy ξεκίνησε " στραβά" τη σχέση της με τη μουσική καριέρα για δύο λόγους, ο ένας είχε να κάνει με τον παραδοσιακό έλληνα μπαμπά της ο οποίος δεν ήθελε να δει την κόρη του τραγουδίστρια καλλιτέχνη. Έτσι η Βασιλική του έκανε την χάρη και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Σιδνευ αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και μετά λίγο πριν πεθάνει…

Vassy: ''Πήρα την ευχή του και μόνο τότε ξεκίνησα να κάνω καριέρα στη μουσική όπου ήξερα από τα 15 μου ότι αυτός ήταν ο δρόμος μου έχοντας μόλις ακούσει τη Billy Holiday, την ιέρεια  της jazz , "Lady Day ".''

Ο δεύτερος ανασταλτικός παράγοντας ήταν μία καθηγήτρια της που την αποθάρρυνε στη σχολική χορωδία ... Όταν όμως η Vassy κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ταλέντων ραδιοφωνικού  σταθμού  τότε οι πόρτες άνοιξαν , η δύσπιστη καθηγήτρια ζήτησε συγνώμη και η Vassy Karagiorgos βρέθηκε να τραγουδάει live ενώπιον 80.000 Αυστραλών για την Australia day και την παρακολούθησαν 3εκατομμυρια τηλεοπτικού κοινού .



Έκτοτε συνεχώς ανέβαινε με εμφανίσεις με δικά της πλέον τραγούδια. Και σαν ερμηνεύτρια και σαν συνθέτης. Αλλά η Αυστραλία δεν έφτανε στη δυναμική Γρεβενιώτισσα ... Έφτιαξε βαλίτσες για Hollywood

Vassy: ''Ήθελα να είμαι στην καρδιά του entertainment, δεν φοβήθηκα τον ανταγωνισμό, ήξερα ότι θα βρω τον δρόμο μου "..,

Η Vassy Karagiorgos ξεχώρισε στο πλήθος των εκατοντάδων καλλιτεχνών που καταφθάνουν στον παράδεισο της show business διεκδικώντας τη διάκριση.

Έγραψε μουσική για πολλές σειρές μεταξύ των οποίων οι πολύ γνωστές ''Greys Anatomy'' και ''Ugly Betty'', ενώ εταιρείες - κολοσσοί σαν την NIKE και την GOOGLE, την VICTORIA SECRET να αναγνωρίζουν το ταλέντο της και πλέον η μουσική της Vassy παίζει στα shows τους και στις εκδηλώσεις τους.

Η Britney Spears αυτό τον καιρό έχει στα χέρια της τραγούδια της Vassy αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος.

Μην ξεχνάμε ότι μόλις τρία χρόνια δραστηριοποιείται στο LA όπου συνεργάζεται και με διάσημους DJs και κάνει εμφανίσεις σε clubs.

Vassy: ''Στο LA GREEK FILM FESTIVAL κάνω και μαθήματα υποκριτικής γιατί δεν αποκλείεται σύντομα να με δείτε στη μεγάλη οθόνη σε κάποια υπερπαραγωγή..." Το σινεμά είναι στα σχέδια μου και μάλιστα κάτι έχω στα σκαριά"

Την προσγειώνω στα πεζά τύπου "My Greek fat wedding " αλλά καλά είναι και αυτά ...

Vassy: ''Φτιάχνω κοκκινιστό με πατάτες, κεφτέδες….είμαι πολύ νοικοκυρά, μου αρέσει η τάξη και η καθαριότητα. Αυτά που έμαθα από τη μαμά μου τα ακολουθώ σαν κλασσική κι εγώ παραδοσιακή ελληνίδα.''

 

Ε.Ν: Τι άλλο έκανες φέτος

V.K: Εμφανίστηκα σε άπειρα φεστιβάλ και κονσέρτα και φυσικά όπου υπήρχε ελληνικό στοιχείο, όπως τα GABBY Awards και το  Greek Song Festival.

E.N: Επειδή ξέρω πως δεν ησυχάζεις στιγμή, ποια είναι τα μεγάλα σου σχέδια για την επόμενη χρονιά;

V.K: Έχουμε και λέμε: μπαίνω στο studiο με τον διάσημο David Guetta, και μετά ετοιμάζομαι για μια συνεργασία με τον Afrojack και τον διάσημο Ισπανό rapper Juan Morgan και την Crystal Waters μια εκπληκτική χορεύτρια, τραγουδίστρια και στιχουργό. Συνεργασία με την Sony  Music.



E.N: Στην Αυστραλία κάνεις κάτι αυτόν τον καιρό, την δεύτερη πατρίδα σου μετά την Ελλάδα;

V.Κ: yeah… αρχίζει μέσα στον Ιούλιο μια καμπάνια στην τηλεόραση με την Vicious Records και λένε ότι θα γίνει το hit του καλοκαιριού.

Ε.Ν: Να έρθουμε τώρα σε αυτήν την hot εβδομάδα για σένα στην Αθήνα, τι θα γίνει στα MAD Awards?

V.K: θα γίνει της ‘’τρελής’’…θα ανοίξω τα MAD Awards 2013 με το ‘’ We Are Young’’ και θα κλείσω με ένα remix που θα κάνουμε με τον Mark Angelo. Απόψε εμφανίζομαι στο στο μπαρ του Φώτη Σεργουλόπουλου ‘’Shamone’’ και αύριο στο Marquee στο Γκάζι με  Dj τον Mark Angelo.

Download Video as MP4

Ε.Ν: Μετά σε περιμένουν διακοπές και η αγκαλιά ενός ωραίου Έλληνα;

V.K: Η αλήθεια είναι ότι ένας ωραίος Έλληνας ενδιαφέρεται πολύ για μένα, ελπίζω να έχω τον χρόνο να αφεθώ κι εγώ στην αγάπη.


Fidel Gonzales  photography/make up

KissmyVassy "WE ARE YOUNG" #1 in the Billboard Dance Charts

Available on iTunes https://itunes.apple.com/us/album/we-are-young-remixes/id575678156

Official Video http://youtu.be/9cexDlJfUZ8

https://www.facebook.com/Vassy

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ