6 γυναίκες... δυσεύρετες: Οι σιαμαίες, η κοντύτερη, η δυνατότερη, αυτή με το πόδι - γίγας - Φωτό & βίντεο

Διαβάζοντας αυτές τις έξι ιστορίες με γυναίκες, δύσκολα θα μπορούσατε να φανταστείτε πως υπάρχουν...

Παράξενες γυναίκες, που σίγουρα δεν συναντάς κάθε μέρα, υπάρχουν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη. Η καθεμιά έχει μια διαφορετική ιστορία και ιδιαιτερότητα που την κάνει να ξεχωρίζει από τις καθημερινές γυναίκες.

Η γυναίκα που καταρρίπτει το «αδύναμο φύλο»

Η Aneta Florczyk θεωρείται η ισχυρότερη γυναίκα στον πλανήτη. Η αθλήτρια από την Πολωνία έσπασε το φράγμα στο powerlifting (ένα άθλημα αντοχής και δύναμης, κατά το οποίο ο αθλητής πραγματοποιεί ημικαθίσματα με άρση βαρών) σηκώνοντας πάνω από 269 κιλά. Έχει κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς και έτσι μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Οι 25χρονες σιαμαίες

Οι δίδυμες Abigail και Brittany Hensel γεννήθηκαν το Μάρτιο του 1990 και οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς τους πως πιθανότατα δεν ζούσαν ούτε μια νύχτα.

Μοιράζονται το ίδιο στομάχι, την ίδια καρδιά, τη σπονδυλική στήλη και το νωτιαίο μυελό. Επίσης λειτουργούν ως ένα άτομο όταν πρόκειται για δραστηριότητες όπως το φαγητό και το γράψιμο. Από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις σιαμαίων που ζουν σε τόσο μεγάλη ηλικία.

Η γυναίκα με τα μακρύτερα μαλλιά

Η 50χρονη Asha Mandela με μαλλιά που έχουν μήκος πάνω από 5,7 μέτρα χαρακτηρίζεται και ως Ραπουζέλ. Το μήκος των μαλλιών της είναι αποτέλεσμα προσπάθειας πολλών ετών, ενώ το πιο συγκλονιστικό είναι ότι όταν διαγνώστηκε με καρκίνο -παρά τις χημειοθεραπείες- διατήρησε τα μαλλιά της.

Η μικροσκοπική γυναίκα

Η Jyoti Amge έχει ύψος μόλις 60 εκατοστά. Η 23χρονη σήμερα Jyoti γεννήθηκε με ένα ασυνήθιστο είδος νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία και φυσικά η Jyoti είναι στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως η μικρότερη γυναίκα του κόσμου.

Η γυναίκα με το γιγάντιο πόδι

Η 34χρονη Mandy Sellars πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που ονομάζεται σύνδρομο του Proteus. Αυτή η ασθένεια κάνει τα πόδια της να μεγαλώνουν δυσανάλογα σε σχέση με το σώμα της και έφτασαν να είναι 3 φορές μεγαλύτερα από τα κανονικά πόδια.

Μετά από μια σειρά επιπλοκών, η Mandy αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό της πόδι το οποίο όμως άρχισε να ξαναμεγαλώνει. Από το 2012 και μετά από μια σειρά εγχειρήσεων αρχίζει και αλλάζει η ζωή της, όπως λέει η ίδια και ζει μια καινούρια ζωή.

Η γυναίκα-τατουάζ

Η Julia Gnuse εμφάνισε μια ιδιαίτερη πάθηση του δέρματος που ονομάζεται πορφυρία. Όταν η ιατρική περίθαλψη τής προσέφερε περιορισμένη βοήθεια στο να μην φαίνεται, εκείνη αποφάσισε να καλύψει το σώμα της με τατουάζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ