Ο Άλεξ πέταξε ολομόναχος από τη Μανίλα για το Μπορακάι - Απίστευτη αεροπορική ιστορία 28χρονου τουρίστα

Σαν να ταξίδευε με το δικό του ιδιωτικό τζετ ήταν ο 28χρονος ταξιδιωτικός blogger, καθώς ήταν ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης των Philippine Airlines από τη Μανίλα για το Μπορακάι.

Ο Alex Simon, ο οποίος ζει στο Ischgl της Αυστρίας, έμεινε έκπληκτος όταν κανείς άλλος δεν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος αφήνοντάς τον μόνο του με δύο αεροσυνοδούς και δύο πιλότους.

Ο ενθουσιασμένος ταξιδιώτης ανακάλυψε έτσι ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης στην πτήση. O Simon τράβηξε αρκετές φωτογραφίες μέσα στο αεροσκάφος και είχε την ευκαιρία επίσης να μπει στον θάλαμο διακυβέρνησης και να συνομιλήσει με τους πιλότους πριν την απογείωση του αεροπλάνου.

Το πλήρωμα επίσης διασκέδασε με το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό με τον επιβάτη να τραβάει βίντεο και να κάνει βόλτες στο αεροπλάνο.

Ο ίδιος μιλώντας στην Daily Mail είπε «Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο άκουσα το όνομά μου από έναν εκφωνητή. Κύριε Alexander Simon, παρακαλούμε ελάτε στις πληροφορίες. Η γυναίκα μου εξήγησε ότι δεν θα χρειαζόταν να περιμένω 2 ώρες για την ενδιάμεση πτήση μου και ότι θα ξεκινούσαμε σε 30 λεπτά καθώς ήμουν ο μοναδικός επιβάτης. Στην αρχή εξεπλάγην και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι ήταν ένα όνειρο. Μετά όταν επιβιβάστηκα συνειδητοποίησα ότι θα είναι μια μοναδική πτήση» και πρόσθεσε «Έκατσα στη θέση μου και στη συνέχεια, ρώτησα μια αεροσυνοδό αν μπορώ να κάτσω δίπλα στο παράθυρο. Εκείνη μου απάντησε «Μπορείτε να καθίσετε οπουδήποτε θέλετε επειδή είστε ο μοναδικός επιβάτης

Όπως είπε επίσης ούτως ή άλλως η πτήση ήταν πολύ ωραία και σε ένα πολύ όμορφο μέρος αλλά το ότι ήταν μόνος του τον έκανε να νιώθει ξεχωριστός. Μάλιστα μια αεροσυνοδός του είπε ότι συνήθως αυτές οι πτήσεις είναι γεμάτες. Ο blogger έχει ανεβάσει εδώ και καιρό το βίντεό του στο ΥouΤube αλλά έγινε viral μόλις πριν λίγες μέρες όταν το κοινοποίησαν διάφορες ιστοσελίδες.

Ο ίδιος λέει «Αυτό είναι το δικό μου αεροπλάνο. Κανείς δεν είναι εδώ. Έχω κάνει κράτηση ολόκληρο το αεροπλάνο μόνο για μένα και το πλήρωμα. Ίσως εγώ θα κάθομαι και δίπλα στον πιλότο». Το βίντεο δείχνει τις σειρές με τις κενές θέσεις κατά τη διάρκεια της απογείωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ