27χρονος Αλβανός σκότωσε 43χρονο με ένα κλειδί για τη σειρά στο ταξί μπροστά στα ματιά της αδελφής & της φίλης του θύματος

Ο 43χρονος με την σύντροφό του και ο 27χρονος με την αδελφή του βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, έχοντας διασκεδάσει σε κάποια από τα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.

 Και οι δυο παρέες ήθελαν να πάρουν ταξί για να επιστρέψουν σπίτια τους. Στην πιάτσα υπήρχε, όμως, ένα ταξί, στο οποίο επιχείρησαν να μπουν και οι δυο παρέες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός για την προτεραιότητα

 

Εντωμεταξύ, η αδελφή του 27χρονου που τον συνόδευε, έχοντας και αυτή καταναλώσει προφανώς μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (όπως και ο δράστης και το θύμα όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες) αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ο 43χρονος φέρεται να της απευθύνθηκε ρωτώντας την αν είναι καλά, γεγονός που αποτέλεσε αιτία για περαιτέρω ένταση, με τον 27χρονο να εξοργίζεται και άλλο επειδή ο 43χρονος μίλησε στην αδελφή του και να του επιτίθεται εκ νέου, χτυπώντας τον με μανία στο λαιμό και στο στήθος, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο εικάζεται ότι είναι είτε κλειδί αυτοκινήτου, είτε κατσαβίδι. 

 

Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο «Ελπίς». Ωστόσο, ο 43χρονος ήταν εξαιρετικά σοβαρά τραυματισμένος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φθάσει στο νοσοκομείο. Και αυτό γιατί από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.

 

Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 27χρονος Αλβανός, τον οποίο προσήγαγαν.

 

Ο οδηγός του ταξί δεν τον αναγνώρισε, ενώ η κοπέλα του 43χρονου τον αναγνώρισε με επιφυλάξεις.  Ο 27χρονος κρατείται και ανακρίνεται.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ