Κορίτσια να τον φτύσουμε; Αυτός ο "άνδρας " είναι υπέρ της νομιμοποίησης των βιασμών & μας θεωρεί κατώτερες πνευματικά

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχολόγος, δεν χρειάζεται για την ακρίβεια να έχει καν διαβάσει τις πιο βασικές φροϋδικές θεωρίες για να αντιληφθεί πως ο Roosh Valizadeh είναι ένας καθυστερημένος, ψυχασθενής, με έφεση στη μεγαλομανία και αρρωστημένη λατρεία για το πέος (το δικό του πέος). 

Το αυτό, φυσικά, πρέπει να υποστηρίξει με σθένος οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος, για τις χιλιάδες των ανδρών που τον ακολουθούν, τον διαβάζουν και τον υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα να διοργανώνει διαλέξεις, αλλά και την πρώτη παγκόσμια συγκέντρωση ανδρών σε 43 χώρες από όλο τον κόσμο στις 6 Φεβρουαρίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η επιστροφή του... βασιλιά;

Φαίνεται πως ο συγγραφέας από την Αμερική έχει ξεκινήσει ένα ιδιότυπο κλαμπ, με βάση το οποίο παλεύει να γυρίσει τον κόσμο 100, ίσως και 200 χρόνια πίσω, τότε που σύμφωνα με τα πιστεύω του, οι άνδρες ζούσαν ελεύθεροι να κάνουν ό, τι επιθυμούν.

Στη σελίδα του Return Of Kings, σημειώνει πως οι άνδρες και οι γυναίκες είναι γενετικά διαφορετικοί, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Όπως ισχυρίζεται το μανιφέστο του "ανδρισμού", η αξία μιας γυναίκας εξαρτάται από τη γονιμότητα και την ομορφιά της, ενώ οι άνδρες είναι σημαντικοί για τις απολαβές τους, την ευφυΐα τους και το χαρακτήρα τους. Με απλά λόγια, κατά την άποψη του γράφοντος, οι γυναίκες είναι κατώτερες πνευματικά και κατάλληλες μόνο για τη διαιώνιση του είδους και την προσφορά απόλαυσης και ευχαρίστησης στους άνδρες.

 

Στις επτά εντολές του ανδρισμού, περιγράφεται επίσης η καταστροφική ελευθερία που έχει δοθεί στις γυναίκες για "απεριόριστη επιλογή συντρόφων", γεγονός που "απελευθερώνει την κακή τους συμπεριφορά και τις εμποδίσει από το να κάνουν οικογένεια". Σε έναν απίθανο ορισμό του "νεο-ανδρισμού" ο δικηγόρος τον περιγράφει ως "συνδυασμό παραδοσιακών πεποιθήσεων, ανδρισμού και ζωώδους βιολογίας σε ένα ιδεολογικό σύστημα.

 

Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους άνδρες που ζουν στις δυτικές κοινωνίες ο οποίες και παρουσιάζουν έλλειψη σε κλασικές αρετές, ανδρισμού στους άνδρες και θηλυκότητας στις γυναίκες, καθώς και αντικειμενικότητας, ειδικά σε ό, τι αφορά σε ιδεώδη ομορφιάς και ανθρώπινης συμπεριφοράς".


Σε άλλο σημείο, υποστηρίζει πως και οι άνδρες που κάνουν σεξ με "χοντρές γυναίκες" είναι υπαίτιοι για την διαιώνιση του γονιδίου της παχυσαρκίας, κάτι το οποίο είναι σαφώς πολύ σοβαρό και μεμπτό. Άλλωστε, ο άνδρας θα πρέπει να επιλέγει τη γυναίκα με βάση την εμφάνισή της και το κατά πόσο μπορεί αυτή να αποκτήσει παιδιά.

Γυναίκα, αυτό το σιχαμερό είδος

Μεταξύ των χιλιάδων άρθρων που έχει δημοσιεύσει ο Valizadeh και η ομάδα του, δεκάδες αναφέρονται στη γυναίκα με τρόπο που να τις παρουσιάζει ως ένα ύπουλο, πλάσμα που έχει ένα και μοναδικό στόχο: να ευνουχίσει τους άνδρες και να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, στέγη και τροφή σε βάρος κάποιου αρσενικού.

 

Διαβάζοντας τα κείμενα, έχει κανείς την αίσθηση πως διαβάζει το κείμενο ενός ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την πρακτική κάποιου ζώου στη ζούγκλα για να αναπαραχθεί. Οι γυναίκες αλλάζουν στάση και συμπεριφορά ανάλογα με το περιβάλλον και εκμεταλλεύονται τους "άδικους" νόμους περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, προκειμένου να παγιδεύσουν εκπροσώπους του ανδρικού φύλλου.

Όλα αυτά έχουν ως πηγή του κακού, την απομάκρυνση της κοινωνίας από το πατριαρχικό πρότυπο, όπου ο άνδρας διατηρούσε αποκλειστικά την εξουσία και καθόριζε τους κανόνες. Στο παρελθόν, όπως αναφέρει το blog του συγγραφέα, άνδρες όπως ο Σοπενχάουερ και ο Μένκεν είχαν αντιληφθεί την πραγματική φύση της γυναίκας και το χάος που θα έφερνε αν αντί της πατριαρχικής δομής επιτρεπόταν στα θηλυκά να βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους χωρίς περιορισμούς, την ώρα που θα μπορούν να ανταγωνίζονται ευθέως τους άνδρες στην αγορά εργασίας.


Το πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης λύνεται με τη νομιμοποίηση του βιασμού

 

Οι προτάσεις των Kings είναι τόσο προκλητικές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν υπάρχει σκοπιμότητα. Αν δηλαδή, επιδιώκουν να είναι προκλητικοί για να τραβήξουν την προσοχή. Ο ιδρυτής τους, σε άρθρο του για το βιασμό, καταλήγει πως η λύση στο πρόβλημα θα ήταν να νομιμοποιηθεί η με τη βία, σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, εφόσον αυτή συμβαίνει σε ιδιωτικό χώρο.

 

Όπως εξηγεί, οι γυναίκες θα είναι τότε πολύ πιο προσεκτικές και δεν θα πηγαίνουν στο σπίτι ενός άνδρα που δεν γνωρίζουν καλά ή δεν εμπιστεύονται. Κι αν ακόμη συμβεί κάποιο περιστατικό βιασμού, εξαιτίας της απερίσκεπτης συμπεριφοράς της γυναίκας βέβαια, τότε αυτή θα πάρει ένα σημαντικό μάθημα ώστε να είναι πιο προσεκτική. Εξάλλου, όλο αυτό το άρθρο, το έγραψε ο Valizadeh με αφορμή την ειλικρινή ανησυχία του για την αδερφή του, η οποία όπως λέει, δεν θα επιθυμούσε να πέσει θύμα βιασμού.

Φυσικά, το όλο θέμα του βιασμού, έχει να κάνει με την απέχθεια του συγγραφέα για την αμερικανική νομοθεσία που προβλέπει πως είναι παράνομο να εκμεταλλευτεί κανείς σεξουαλικά έναν άνθρωπο υπό την επήρεια αλκοόλ, εφόσον δεν έχει καθαρή συνείδηση να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη σεξουαλική πράξη.

Φαίνεται από τα "απομνημονεύματα" του Valizadeh, πως ο ίδιος έχει υπάρξει πολλές φορές παρών σε μια τέτοια "πρώτης τάξεως ευκαιρία" για σεξ και την έχει αρπάξει από τα μαλλιά. "Καλύτερα να σε θυμούνται ως βιαστή, παρά να σε λησμονούν σε κάποιον που τον έλεγαν Τζέι" γράφει με περηφάνεια στο twitter, ενώ περιγράφει πως έχει κάνει σεξ με ημιλιπόθυμες κοπέλες.
Δεν τα πιστεύει απλά, τα... διδάσκει και σε άλλους

 

Αν επρόκειτο για έναν ακόμη γραφικό, τότε μάλλον δεν θα άξιζε καν ο κόπος να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Το δυστύχημα όμως είναι πως η σελίδα του στο facebook έχει 12.500 likes, ενώ όπως ισχυρίζεται σχεδιάζει συγκέντρωση ανδρών που πιστεύουν στις ιδέες του, η οποία θα λάβει χώρα παράλληλα σε 43 χώρες. Εκτός από την Αμερική, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Φλεβάρη στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και αλλού, αφήνοντας μία και μόνη απορία. Υπάρχουν πραγματικά τόσοι ηλίθιοι εκεί έξω;

Ο ίδιος ο ηγέτης των νεο-ανδριστών θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να παραστεί στη συγκέντρωση, η οποία αποκλείει δια ροπάλου (ίσως και να κυριολεκτούν εδώ γυναίκες και ομοφυλόφιλους) και θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι μάλιστα θα πρέπει να πουν ένα συνθηματικό προκειμένου να τους αποκαλυφθεί το ακριβές σημείο συνάντησης. Η είδηση της επίσκεψης του συγγραφέα στην Αυστραλία έχει προκαλέσει αντιδράσεις από γυναίκες χρήστες του διαδικτύου, στις οποίες ο Valizadeh απαντά πως θα εμφανιστεί οπλισμένος με ρόπαλο και σπρέι πιπεριού για να αμυνθεί.

Παράλληλα, ως κλασικό αρσενικό, καλεί κορίτσια 18 έως 22 ετών, εμφανίσιμα, να τον συναντήσουν για ποτό, παραθέτοντας και το email του προκειμένου να κλείσει τα απαραίτητα ραντεβού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ