Έσκασε η «βόμβα» διαζυγίου Ντέιβιντ - Βικτόρια Μπέκαμ: Το πιο ισχυρό & πλούσιο ζεύγος της showbiz in trouble

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! το ζευγάρι χώρισε πριν δυο μήνες. 'Η τουλάχιστον ξεκίνησε τη συζήτηση περί χωρισμού. 

«Μετά από χρόνια προσπάθεια να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει θεώρησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω και ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου.

Αρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο με τους συμβούλους τους», σημειώνει χαρακτηριστικά το αμερικανικό περιοδικό προσθέτοντας ότι ωστόσο οι δυο σούπερσταρ δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου και ότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική τους αυτή υπόθεση. 

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που έφεραν το διάσημο ζευγάρι να περνά κρίση γάμου, ενώ το 2004 είχε έρθει στο φως ένα περιστατικό απιστίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το ζευγάρι διέψευδε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

«Πολλοί γάμοι θα είχαν τελειώσει κάτω από τέτοια πίεση. Πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που και η Βικτόρια κατέληξε να είναι τόσο μοναχική. Σίγουρα αυτά τα δημοσιεύματα έσβησαν τον έρωτά τους. Αυτή τη στιγμή μοιάζουν να μην θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού μιλώντας στο ΟΚ!

Μάλιστα, το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει ότι ένα διαζύγιο θα μπορούσε να είναι εξίσου επίπονο οικονομικά για τους Μπέκαμ και αυτό γιατί Βικτόρια και Ντέιβιντ δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να καταστρέψουν είναι η αυτοκρατορία τους» αναφέρει η εν λόγω πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού υπολογίζονται ότι η κοινή τους περιουσία ανέρχεται σε 1 δισ. δολάρια. Αυτό, καθώς και το γεγονός ότι έχουν μαζί 4 παιδιά ίσως τους ωθήσει να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω να τα... βρουν. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ