Top Woman η Σοφία Λόρεν: Στα 81 της η Ιταλίδα καλλονή έγινε η νέα μούσα των Dolce & Gabbana

Στην εποχή της οι διατροφολόγοι, οι υπερτροφές, οι agents, οι life coachers, τα ενενήντα διαφορετικά είδη γυμναστικής και οι δεκάδες τρόποι να κρύψεις την ηλικία σου, ήταν άγνωστες έννοιες. Και παρ' όλα αυτά, κατάφερε να ξεχωρίσει, για περισσότερους από έναν λόγους.

 Βέβαια, και τώρα που είναι στην καθημερινότητα μας όλες αυτές οι πολυτέλειες, η Sophia Loren συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο γυναικείας ομορφιάς και να αποδεικνύει πως η ηλικία -τελικά- δεν είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός.

Ο δικός της είναι το "81", αλλά προφανώς και αυτό δεν σταμάτησε τους Dolce & Gabbana από το την κάνουν πρωταγωνίστρια της νέας τους καμπάνιας.
Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana αναζητούσαν έναν τρόπο να ευχαριστήσουν την Sophia Loren που... υπάρχει.

Όπως ανέφεραν στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν στις 21/9 του 2015, μια ημέρα μετά τα 81α γενέθλιά της, "το Sophia Loren No1 είναι ο δικός μας τρόπος να της πούμε 'σε ευχαριστούμε Sophia. Σε ευχαριστούμε για την ομορφιά σου, που είσαι η αγαπημένη του κόσμου, που είσαι σήμα κατατεθέν της μεγάλης οθόνης και της ιταλικής ομορφιάς.

Έχει υπάρξει διαρκής πηγή έμπνευσης για εμάς και σήμερα την τιμούμε, με το δώρο του δικού της lipstick", χρώματος "λαμπερού κόκκινου του κερασιού" που τη συνόδευε σε όλη της ζωή ("οι Ναπολιτάνοι πάντα φοράμε κάτι κόκκινο -ακόμα και αν είναι σε κοινή θέα- για λόγους πρόληψης") και το έβαλαν σε χρυσή συσκευασία, η οποία έχει την υπογραφή της.  Μαζί με το δελτίο Τύπου, ο ιταλικός οίκος δημοσίευσε ένα video, διάρκειας 40'', με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σχετικής διαφήμισης: φορά φόρεμα από μαύρη δαντέλα και πολύχρωμο περιδέραιο και ξεκαθαρίζει πως τελικά η ηλικία δεν είναι κάτι παραπάνω από ένας αριθμός.

Τέσσερις μήνες αργότερα (δηλαδή, πριν λίγες ημέρες) είδαμε τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας και καταλάβαμε πως ο ιταλικός οίκος έχει αποφασίσει να κάνει τη Loren το νέο του μοντέλο, με σύμβαση αορίστου χρόνου! Η νέα της ερμηνεία αφορά την καμπάνια για το "Rosa Excelsa" (το νέο τους άρωμα) δεν έψαξαν πολύ. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Guiseppe Tornatore και το soundtrack συνέθεσε ο Ennio Morricone. Δες το trailer, πριν προχωρήσουμε στο παρασύνθημα. Η 81χρονη νικήτρια Oscar, εμφανίζεται να είναι η μητέρα πέντε γιων και να ανακαινίζει την έπαυλη που ανήκει στην οικογένεια, στη Σικελία (Villa Valguanera), με στόχο να της ξαναδώσει τη λάμψη του παρελθόντος. Η "μάνα" (αφεντικό της μητριαρχικής οικογένειας) δεν αρκείται στο να επιτηρεί, αλλά μετέχει ενεργά στο project.

Σκέφτεστε κάποια άλλη γυναίκα σε αυτόν το ρόλο; Όχι μόνο σε αυτήν την ηλικία. Γενικά. Όσο σκέφτεστε ποια άλλη θα μπορούσε να είναι μούσα οίκου μόδας και στα 81 της χρόνια, να σας εξηγήσουμε πως η Sophia Loren απήλαυσε μια μοναδική καριέρα, μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ζωή και γιατί έχει κάθε δικαίωμα (και δίκιο) να λέει ατάκες όπως "τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα πιο όμορφη, από το να πιστεύει πως είναι όμορφη". Αν τη ρωτήσετε, θα σας πει πως η μεγαλύτερη ανάγκη που είχε ποτέ στη ζωή της, ήταν να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Κατάφερε πάρα πολλά, αλλά όχι αυτό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ