Αταίριαστα ζευγάρια: Διάσημοι που ερωτεύτηκαν τον «λάθος» άνθρωπο - Φώτο

Σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Εδώ όμως έχουμε ζευγάρια που υπήρξαν μαζί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο έρωτας χτύπησε την πόρτα, αλλά το ταίριασμα δεν ήταν αυτό που έψαχναν.

Αυτά τα διάσημα ζευγάρια όταν ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους έκαναν τη δική τους φιλότιμη προσπάθεια στον έρωτα ... και δεν τους βγήκε! Τα χρόνια πέρασαν έγιναν πλούσιοι διάσημοι και κάτοχοι Όσκαρ και αυτά τα πρώτα ειδύλλια τούς ακολουθούν σαν σκιά στο βιογραφικό τους!

 

Ιδού 15 ζευγάρια που μάς έκαναν τρομερή εντύπωση γιατί δεν φανταζόμασταν ότι έχουν υπάρξει ερωτευμένα!

 

Μαντόνα και Ντένις Ρόντμαν


Τα δύο πιτσούνια με την απίστευτη διαφορά ύψους «τα είχαν» για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πίσω στα 90ς. Στην αυτοβιογραφία του ο μπασκετμπολίστας Ρόντμαν, ο οποίος φωτογραφιζόταν συχνά «θωπεύοντας» το ποπ είδωλο, έγραψε ότι η Μαντόνα ήθελε σαν τρελή να κάνει τα … παιδιά του. Τσακώθηκαν γιατί φορούσε τα εσώρουχά της!

Ο Μάθιου Μακόναχι είχε δεσμό με την Τζάνετ Τζάκσον !!!

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Κάμρον Ντίαζ είχε δεσμό με τον τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς

Η παντρεμένη πλέον Σοφία Βεργκάρα είχε για ένα φεγγάρι φλογερό δεσμό με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας.

Σερ και Τομ Κρουζ 
Η Σερ τοποθετεί το... όπλο του κύριου «Top Gun» στο Top 5 των καλύτερων εραστών της ζωής της.

Ο Σάιμον Κάουελ με την Κάρμεν Ηλέκτρα 


Γνωρίστηκαν ως κριτές στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» και έκαναν έναν δεσμό μερικών τηλεοπτικών ωρών… αν έχεις δει γυμνή φωτογράφηση της Κάρμεν καταλαβαίνεις ότι… δεν παίζει το έργο!

Τζακ Αντόνοφ με Σκάρλετ Τζοχάνσον


Πριν γίνει διάσημος ο Τζακ Αντόνοφ στο Fun, πήγε την Σκάρλετ στον χορό της αποφοίτησης. Δεν ξανασυναντήθηκαν μετά από εκείνο το βράδυ. Εξάλλου, Σκάρλετ, αύριο είναι μια άλλη μέρα.

 

Μαράια Κάρεϊ με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον


Ο 33χρονος χώρισε με την 45χρονη τραγουδίστρια τον Αύγουστο, ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Κάρεϊ και Κάνον γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ "Bye bye" και το 2008 παντρεύτηκαν μυστικά στις Μπαχάμες. Αυτός ο τίτλος ήταν μάλλον προφητικός!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς με Κόλιν Φάρελ


Θα μπορούσαμε και να το περιμένουμε γιατί είναι και οι δύο… ακραίοι. Το ζευγάρι που δεν θα μπορούσες να φανταστείς μαζί πέρασε βραδιές τρελού καρναβαλιού με εξάρσεις θυμού, αλκοόλ και πολλά ναρκωτικά…

 

Τζούλια Ρόμπερτς μετά πρώην συζύγου Λάιλ Λόβετ


Εκείνος τραγουδιστής της κάντρι στιχουργός και ηθοποιός, εκείνη μια κούκλα πλάι του! Κλέφτηκαν μέσα σε τρεις εβδομάδες και χώρισαν σε λιγότερο από δύο χρόνια… είναι ακόμα φίλοι!

 

Και ένα ερωτικό τρίγωνο: Τζένιφερ Άνιστον – Κούρτνεϊ Κοξ και Άνταμ Ντάτριζ


Ο frontman του συγκροτήματος Counting Crows στο διάλειμμα που μέτραγε κοράκια βγήκε με την Τζένιφερ Άνιστον. Σε ένα επόμενο βγήκε με τη φιλενάδα της Κούρτνεϊ Κοξ. Πρέπει να έχει τρομερό… χιούμορ για να βρίσκει... τόσο εύκολα ραντεβού!

 

Ράιαν Ρέινολντς με Αλάνις Μορισέτ

Αντρέ Αγκάσι με Μπάρμπαρα Στρέιζαντ


Ο διεθνούς φήμης τενίστας Αντρέ Αγκάσι είχει σχέση με την «Μπάρμπρα» στις αρχές του 90. Στην αυτοβιογραφία του έγραψε: «Το να βγαίνεις με την Μπάρμπαρα είναι σαν να φοράς Καυτή Λάβα».
Ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς και η νεαρή μουσικός είχαν δεσμό πάνω από 4 χρόνια και … μας αρέσουν!

 

Άσλεϊ Τζουντ και Μάικλ Μπόλτον


Η νεαρή ηθοποιός Άσλεϊ Τζουντ γνώρισε τον Μπόλτον αφού πρωταγωνίστησε στο βίντεοκλιπ του "Best of Love". Εδώ η διαφωνία μας σχετίζεται με τη αγεφύρωτη διαφορά … βραχνάδας του ζευγαριού.

Έντουαρτ Νόρτον με Κούρτνεϊ Λοβ


Πίσω στο 90, ο ηθοποιός Έντουαρτ Νόρτον τυφλώθηκε ένα βράδυ και πέρασε την χήρα του αδικοχαμένου Κομπέιν για… ξεμέθυστη. Αφού έπαιξαν μαζί στην ταινία The People vs. Larry Flynt. Δεν τον ξαναείδε. Τον αποκάλεσε όμως bad sexist στο Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ