Χαλασμός στο facebook για τον Γολγοθά της 28χρονης Ντένιας που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Όπως έγινε γνωστό δια στόματος Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρου Κοντονή, ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας για την 28χρονη Ντένια Παράσχη. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη. “Έχω κάνει την κυβέρνηση άνω-κάτω και άμεσα θα δρομολογηθεί το ζήτημα”, δήλωσε ο Υφυπουργός έριξε στο τραπέζι την ιδέα να ταξιδέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

 

Η αγάπη που ένωσε όλη τη Ζάκυνθο και δημιούργησε ενα μεγάλο κύμα ενδιαφέροντος, αγάπης, πάθους για ζωή, έμνευσης, ευαισθησίας, ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη. Επόμενη κίνησή του, όπως αποκάλυψε, προκειμένου να συνδράμει και οικονομικά είναι να απευθυνθεί στις ΠΑΕ προκειμένου να ενισχύσουν την 28χρονη Ντένια.

 

Οι ουρές στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όπου ο πατέρας της κοπέλας έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό, ήταν τεράστιες: εκατοντάδες κόσμου, κάθε ηλικίας, συνέδραμαν ακόμη και με λίγα ευρώ, από το υστέρημα τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την άμεση μεταφορά της νεαρής κοπέλας στο εξωτερικό, για τη θεραπεία της. Επιστολή εστάλη στα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, καθώς και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά, ενώ η επιστολή μεταφράστηκε για να αποσταλεί και στο Βατικανό.

 

Στο μεταξύ η Ζακύνθια στην καταγωγή πρώην Ευρωβουλευτής ΝΔ και Πρόεδρος του ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, Ρόδη Κράτσα, ασκεί πιέσεις στον ΕΟΠΥΥ να εγκρίνει τις δαπάνες μετακίνησης του κοριτσιού και της οικογένειας του στη Βοστόνη όπου θα γίνει η θεραπεία, ενώ αναζητούνται επαφές με την εκεί ελληνική κοινότητα για την υποδοχή και τη φιλοξενία της. Ταυτόχρονα επιχειρεί να έρθει σε επαφή με την εκεί ομογένεια και να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβουν την υποδοχή και φιλοξενία της οικογένειάς της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντένιας στο διαδίκτυο

"Είμαι η Διονυσία Παράσχη. Όσοι με ξέρετε, με φωνάζετε Ντένια. Το Μάρτιο γίνομαι 28. Έχω διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά. Όλοι λένε ότι η μάχη με τον καρκίνο είναι άνιση, πόσω μάλλον όταν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να σε θεραπεύσουν οι κατάλληλοι γιατροί. Ζητώ να μου προσφέρετε ό,τι είναι δυνατόν, ένα βήμα που θα με φέρει πιο κοντά στην ελπίδα. Να με βοηθήσετε να συνεχίσω να ονειρεύομαι, να συνεχίσω να ζω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να δραματοποιώ καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάθε θετική σκέψη, η πιο μικρή συνδρομή, θα μου δώσουν πνοή να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

 

Θυμίζουμε τον λογαριασμό για βοήθεια:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627

Πηγή: imerazante

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ