Βόμβα από τον Νίκο Παππά για τo τηλεοπτικό τοπίο: Μόνο 4 κανάλια ανεξαρτήτως περιεχομένου με 400 εργαζόμενους το καθένα

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε νέα ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο όπου μεταξύ άλλων έκανε σαφές πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόνο 4 ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Μέχρι σήμερα όλοι γνώριζαν πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι 4 γενικού περιεχομένου και θα μπορούν να υπάρχουν κι άλλα κανάλια ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή άλλου ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, αυτό όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμβεί και η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση για 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και τέρμα. Στην ενημέρωσή του μάλιστα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς δήλωσε πως οι τραπεζικοί κύκλοι δεν επιθυμούν περισσότερα από 4 κανάλια.

Σύμφωνα με το σχέδιο του αυτά τα 4 κανάλια θα έχουν 400 εργαζόμενους το ελάχιστο το καθένα και μοναδικό κριτήριο θα είναι η βιωσιμότητά τους. Μάλιστα, ο κ. Παππάς φέρεται να ενημέρωσε πως η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόλις 3,5 εκατομμύρια, σημειώνοντας πως τα 8 εκατομμύρια που είχε πει αρχικά ήταν υψηλές προσδοκίες. 

Τέλος, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε πως επιθυμεί όλες οι διαδικασίες να γίνουν πολύ γρήγορα και η προκήρυξη να γίνει άμεσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ