Σοκ στη Γερμανία: Μετανάστης βίασε 25χρονη - Φώναζε «Αν θέλει ο Αλλάχ»

Ένας ακόμη βιασμός 25χρονης φοιτήτριας από Αλγερινό μετανάστη στο Αννόβερο προκαλεί σε κάθε περίπτωση σακ στη Γερμανία..

Στο δικαστήριο η 25χρονη κατέθεσε ότι καθώς γύριζε σπίτι της μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο ξημερώματα, αντιλήφθηκε ότι κάποιος την ακολουθούσε.

Ο 37χρονος άντρας ρώτησε την νεαρή Γερμανίδα «τι ώρα είναι» και, πριν εκείνη προλάβει να απαντήσει ο άντρας την άρπαξε από το χέρι και την έριξε στο έδαφος φωνάζοντας: «Εχω ανάγκη να κάνω σεξ». Όταν εκείνη προσπάθησε να φωνάξει της έκλεισε το στόμα με την παλάμη του και της ζήτησε να βγάλει το παντελόνι της.

H 25χρονη είχε μαζί της σπρέι πιπεριού, αλλά όταν το έβγαλε για να τον ψεκάσει, εκείνος το άρπαξε, την ψέκασε στο πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι της με δύναμη στο έδαφος πολλές φορές. Η άτυχη 25χρονη δήλωσε στο δικαστήριο ότι παρακάλεσε τον μετανάστη να την αφήσει να ζήσει και εκείνη θα κάνει ό,τι θέλει αυτός.

Ο 37χρονος βίασε την κοπέλα και μετά φώναξε δυνατά «Inshallah» (αν θέλει ο Αλλάχ), ενώ, όταν τελείωσε την αποτρόπαια πράξη του την ρώτησε αν ήταν καλό το σεξ και αν εκείνη «διασκέδασε». Ο βιαστής αρνήθηκε την πράξη του στο δικαστήριο, αλλά οι εξετάσεις DNA δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες στους δικαστές. Ο άντρας δικάστηκε για βιασμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ