Ξέρετε ποιο είναι το ελληνικό επίθετο της Σούζαν Σάραντον - Ο σύζυγος της ήταν Κωνσταντινουπολίτης

H αγαπημένη Χολιγουντιανή σταρ έχει πάρει το επίθετό της από τον πρώτο της σύζυγο Κρις Σάραντον ή αλλιώς Χρήστο Σαραντονίδη.

Η Σούζαν Σάραντον αναφέρεται στις εικόνες των προσφύγων στη Μυτιλήνη, που τη συγκλόνισαν και την έκαναν να δακρύσει, αλλά και τη σχέση της με την Ελλάδα.

«Η αγάπη μου για την Ελλάδα ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ο Κρις Σάραντον με έκανε άνθρωπο και Ελληνίδα. Έχω κρατήσει το επίθετό του γιατί πάντα ένιωθα κάτι ξεχωριστό για αυτήν την χώρα. Όταν γύρισα την ταινία Τρικυμία, πέρασα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, στη Μάνη και ήταν καταπληκτικά. Έχω επισκεφτεί πολλά νησιά όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν είχα επισκεφτεί τη Λέσβο. Την επισκέφτηκα τώρα για ασυνήθιστους λόγους», τόνισε η γνωστή ηθοποιός στο MEGA, που δήλωσε συγκλονισμένη με τα όσα αντίκρυσε στο νησί του Αιγαίου.

Ποιος ήταν ο Κρις Σάραντον (Χρήστος Σαραντονίδης)

Ο Κρις Σάραντον ο οποίος επίσης είναι πολύ γνωστός ηθοποιός στην Αμερική γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπέκλεϊ της Βιρτζίνια, όμως η μητέρα του Κλίφι ήταν βέρα Ελληνίδα ενώ ο πατέρας του Χρήστος Σαραντονίδης ήταν Έλληνας ομογενής. Από το 1968 έως το 1979 ήταν παντρεμένος με την Σούζαν Σάραντον η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει, αρκετά αλλαγμένο βέβαια, το επίθετο του συζύγου της ώστε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, τα κατάφερε μία χαρά. Ο Κρις Σάραντον γνώρισε την μετέπειτα γυναίκα του Σούζαν λίγο μετά την αποφοίτησή του από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής στη Ουάσινγκτον όπου σπούδαζε υποκριτική. Όταν το 1979 χώρισε από την διάσημη ηθοποιό παντρεύτηκε το μοντέλο Λίζα Αν Κούπερ με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε και το δεύτερο διαζύγιο ενώ το 1994 παντρεύτηκε την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζοάνα Γκλίσον. Ο Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έχει δουλέψει πολύ στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο ενώ έχει κατακτήσει και πολλά βραβεία Tony για τις ερμηνείες του. Ακόμα υποδύθηκε τον ρόλο του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ στο πλευρό του Κέβιν Κλάιν, της Τζένιφερ Γκάρνερ και πολλών ακόμα καταξιωμένων ηθοποιών του Μπρόντγουεϊ και του κινηματογράφου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ