Και επίσημα κοινωνιολόγος εκτός από τραγουδίστρια η Ήβη Αδάμου: Το συγκινητικό της μήνυμα αγκαλιά με το πτυχίο

Ιδιαίτερα υπερήφανη για το πτυχίο της δηλώνει από χθες η νεαρή τραγουδίστρια που απέδειξε πως αν προσπαθήσεις σκληρά για κάτι που θέλεις πολύ δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις.

Στην Ελλάδα η Ήβη Αδάμου έγινε γνωστή μέσα από το talent show The X-factor 2 το 2009, οπότε και ξεκίνησε μια εντυπωσιακή καριέρα για χάρη της οποίας ωστόσο, δεν θυσίασε τις σπουδές της.

Παράλληλα με την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 2012, έδωσε πανελλαδικές και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη σχολή Κοινωνιολογίας. Στο ενδιάμεσο έκανε διάφορες εμφανίσεις, περιοδείες και πήρε αρκετά μουσικά βραβεία. Χθες ήρθε η μεγάλη μέρα για εκείνη, η ορκωμοσία της.

Συγκινημένη, έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram, ανεβάζοντας και φωτογραφία από την ορκωμοσία: «Ηθελα με αφορμή αυτή την υπέροχη και τόσο σημαντική ημέρα για μένα, να μοιραστώ μαζί σας αυτό το μήνυμα και όλα τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν. Θα θελα να ξεκινήσω με ενα μέγαλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα τελευταία, που λόγω των σπουδών μου, χρειάστηκε να αφησω για λιγο την μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι.

Σήμερα, λοιπόν, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω αφού συνεχίζετε να είστε στο πλάι μου και με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση κρατάω στα χέρια μου και το πτυχίο μου. Κλείνω λοιπόν αυτο το μήνυμα με άλλο ενα ευχάριστω πρός τα αγαπημένα μου πρόσωπα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου.. Να ξέρετε πως απο δω και πέρα "Τίποτα δε μας σταματά"...»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ