Αστρολογικές προβλέψεις: Κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά στον έρωτα - Ιδού πως ακριβώς

Κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα λειτουργούν, σύμφωνα πάντα με άστρα, διαφορετικά στον έρωτα και κινούνται βάση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών τους...

Κριός

Η σχέση που έχετε με τον έρωτα και το σεξ ένας ευφάνταστος αστρολόγος θα μπορούσε να την παραλληλίσει με τη σχέση που έχει ο λαγός με το καρότο μιας και ευτυχία χωρίς σεξ για εσάς είναι καφές χωρίς ζάχαρη. Ο δρόμος προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου ναι μεν περνάει από την κρεβατοκάμαρα αλλά κάνει και μία στάση στον εγκέφαλο. Μετά από πολλές αναζητήσεις κι όταν φτάνει η στιγμή να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει (είναι σαν να λέμε ότι ψάχνουμε για ροδάκινα στο μανάβικο Ιανουάριο μήνα) τότε ρίχνετε άγκυρα κι είστε σε θέση να αφοσιωθείτε με πάθος στο αντικείμενο του πόθου σας. Η αίσθηση του ανικανοποίητου ίσως να καταντήσει σε μία σχέση δεύτερη φύση σας αλλά με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας η ικανοποίηση επιτυγχάνεται μέσα από δυναμικά άτομα που θα είναι σε θέση να σας βάλουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τα θέλω σας τη στιγμή που ενώ σας αρέσει να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο παράλληλα όταν βρεθεί ο άνθρωπος να σας επιβληθεί γοητεύεστε όπως γοητεύεται μια γυναίκα που έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της.

Ταύρος

Δεν υποκρίνεστε ποτέ στον έρωτα δεν παίζετε ρόλους για εσάς ο έρωτας είναι εθνική οδός χωρίς διόδια και τρέχετε με πολλά χιλιόμετρα την ώρα όταν είστε ερωτευμένοι. Η ιδιοτροπία σας, σας κάνει ιδιαίτερα ποθητούς, ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι έχετε στο κεφάλι σας κι αυτή η ανασφάλεια που κάνετε τους άλλους να νιώθουν δίπλα σας, σας καθιστά ερωτεύσιμους. Η Αφροδίτη ως κυρίαρχος πλανήτης σας φέρνει τους εν δυνάμει εραστές δίπλα σας όπως οι μέλισσες πηγαίνουν στο μέλι. Τι είναι αυτό το πράγμα με εσάς; Δεν μπορεί να σας αντισταθεί κανείς και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Είναι να το έχεις τελικά.

Δίδυμοι

Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή στην πολύ δύσκολη ερώτηση του τι είναι αυτό που θέλετε η απάντηση είναι μόνο μία και φυσικά μονολεκτική. Για εσάς η ερωτική απόδοση κάνει στάση στον εγκέφαλο και μετά περνάει σε όλα τα άλλα. Αν κάποιος σας κάνει σκηνή ζηλοτυπίας η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να τον βγάλετε από τη ζωή σας, η δεύτερη αντίδρασή σας θα είναι να σβήσετε το κινητό του από το καρνέ σας. Με τις μακροχρόνιες σχέσεις θα έλεγα ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά κι αυτό γιατί η ποικιλία για εσάς είναι τρόπος ζωής που δύσκολα θα απαρνηθείτε. Το πρόσωπο που θα σας κολακέψει με τα λόγια του αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε το κάτι άλλο, το μοναδικό. Συμβιβασμός; Λέξη τελείως άγνωστη για εσάς δεν τη χρησιμοποιείτε ούτε καν στο λεξιλόγιό σας γιατί και μόνο που την ακούτε βγάζετε σπυράκια.

Καρκίνος

Πολύ δοτικά άτομα κι αν βρεθείτε στα σωστά χέρια αυτό είναι και καλό. Αν όμως βρεθείτε στα λάθος χέρια και δεν το εκτιμήσει, τι κάνουμε τότε; Επειδή δεν πρόκειται να ξυπνήσετε μία μέρα και να αλλάξετε τον τρόπο που δίνεστε συναισθηματικά, πρέπει να έχετε το σωστό κριτήριο στο που δίνετε τι… Από το σύντροφό σας τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα. Αν σας απογοητεύσει κάποιο άτομο στην κυριολεξία κατεβάζετε ρολά και για να τα ανεβάσετε ξανά, θα πρέπει να βρεθεί κάποιο άτομο να γιατρέψει τις πληγές σας.

Λέων

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την προσωποποίηση της αυτοπεποίθησης, είστε τα άτομα που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και το σημαντικότερο είναι πως ξέρουν, πώς να το αποκτήσουν… Δε δέχεστε σε καμία περίπτωση να έχετε δίπλα σας κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει! Και καλά κάνετε, γιατί ποτέ και κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει ή να σας κοροϊδέψει. Είστε πολύ εντυπωσιακοί και από όπου κι αν περάσετε, αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Άρα; Πάντα στον έρωτα βγαίνετε κερδισμένοι ακόμα κι αν προσπαθήσει κάποιος να σας πληγώσει, έχετε τον τρόπο να ξεπερνάτε τα πάντα!

Παρθένος

Τα πάντα στην εντέλεια από το σπίτι σας μέχρι και τον εσωτερικό σας κόσμο, λάτρης των παραδόσεων αλλά και των ηθικών αξιών, ποτέ δεν παρεκκλίνουν από τα πιστεύω τους. Μια γυναίκα Παρθένος, θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα, ακόμη και οι σκέψεις  στο μυαλό της. Σχεδόν ποτέ δεν παρασύρεται σε μια ερωτική σχέση αμφιβόλου μέλλοντος πρώτα θα περάσει η σκέψη από την καρδιά της κι αν αισθανθεί οικεία με την ιδέα τότε θα την επεξεργαστεί στο μυαλό της και πολύ αργότερα χρονικά θα την κάνει πράξη. Ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και στοργικότητα, μερικά  από τα γνήσια χαρακτηριστικά μιας Παρθένου, μπορεί να προβάλει δυναμικότητα, αλλά μέσα της υπάρχουν ευαισθησίες που περίτεχνα προσπαθεί να κρύψει. Φυσικά και η γυναίκα Παρθένος έχει μέσα της πάθος, έρωτα, πόθο και τρέλα. Δύσκολα μπορεί να παρασυρθεί, αλλά όταν βρει κάποιος τα κουμπιά της και φυσικά της έχει κάνει το κλικ, τότε είναι ικανή να τα δώσει όλα.

Ζυγός

Λάτρης του ωραίου, γυναίκα με γούστο και φινέτσα, στοιχεία που ακόμη και ο πιο δύσπιστος δε θα μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία που εκπέμπει μια γυναίκα Ζυγός. Απεχθάνεται τη φασαρία ,τους καυγάδες, τις εντάσεις, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις ή τι βήματα θα κάνει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις και να μένει στάσιμη. Ζώδιο του αέρα και γι’ αυτό, δε διστάζει να πλάσει γύρω της έναν όμορφο και ρομαντικό κόσμο, στον οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαλάσει τα ροζ σύννεφά της. Δείχνει να ξέρει τι θέλει, όμως οι πράξεις της αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο, αφού ο μεγάλος εχθρός της που λέγεται μοναξιά, την κάνει πολλές φορές να επιλέγει συντρόφους που δεν τις ταιριάζουν. Στην καθημερινότητά της και τις συναναστροφές, προτιμά να αδικηθεί παρά να αδικήσει, κατανέμει τη δικαιοσύνη ακόμη κι αν δεν της ζητηθεί.

Σκορπιός

Ότι ζει μια γυναίκα Σκορπιός , το ζει στο ζενίθ του. Η λέξη λίγο από όλα, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Τα συναισθήματά της ακραία και αυτά αγγίζουν πάντα την υπερβολή σε όλα, αγαπά ή μισεί, δεν κάνει ποτέ συμβιβασμούς. Επειδή σε μια σχέση θα τα δώσει όλα από την αρχή, αν κάνει κάποιος το λάθος και δεν είναι ξεκάθαρος μαζί της ή ακόμη χειρότερα την πληγώσει, τότε θα φροντίσει με κάθε τρόπο να κάνει το θύτη να μετανιώσει. Παθιάζεστε, αν ερωτευθείτε παράφορα, όμως θα φτάσετε σε σκηνές ζηλοτυπίας. Δύσκολα δείχνετε στο σύντροφό σας τι αισθάνεστε και τι επιθυμείτε από εκείνον κι αυτή η μυστικοπάθειά σας, φέρνει εμπόδια πολλά στην επικοινωνία σας, εκλεκτός της καρδιάς θα γίνει εκείνος, που θα κατανοήσει τις φοβίες σας, θα τις απομακρύνει,  αφού πρώτα τις σεβαστεί όμως. Είστε άκρως ερωτικές σαν γυναίκες και αναζητάτε κάτι ανάλογο των ερωτικών επιθυμιών σας.

Τοξότης

Αν σας έλεγε κάποιος τι προτιμάτε, έναν καλό γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια ή μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίσετε όλο τον πλανήτη Γη, θα επιλέγατε το δεύτερο. Η αίσθηση της ελευθερίας θέλετε να υπάρχει πάντα στη ζωή σας κι αν κάποιος προσπαθήσει να σας τη στερήσει, δεν εξηγείτε τους λόγους, αλλά τρέπεστε σε φυγή. Δύσκολα μια Τοξοτίνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι αν το κάνει, τότε θα έχει επιλέξει έναν άνδρα δυναμικό και πολυάσχολο που δε θα μπλέκεται στα πόδια της. Η υπέρμετρη αισιοδοξία της, μπορεί να κάνει πολλούς συντρόφους της να επιθυμούν και να αποζητούν μια θέση στην καρδιά της. Στις σχέσεις της η γυναίκα Τοξότης, θα βάλει πάνω από όλα τις ηθικές αξίες της και σπάνια θα παραβλέψει τις απαγορεύσεις, δε θα κάνει ποτέ μια παράλληλη σχέση και δε θα επιθυμήσει να βρεθεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η ανυπομονησία της και η βιασύνη της να  κάνει όσα πιο πολλά μπορεί σε ένα 24ωρο, φέρνει σε δύσκολη θέση τους συντρόφους της, αφού βγάζουν αδυναμία και τα ψυχικά αποθέματα κάποιου να ικανοποιήσει ή και να ακολουθήσει τα θέλω της, εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Αιγόκερως

Ανήκει στο στοιχείο της γης, η γυναίκα Αιγόκερως πατά λοιπόν γερά στη Γη, ρεαλίστρια και κυνική, επιτυχημένη και δυναμική, δύσκολα θα αγαπήσει, θα ερωτευθεί και θα παρασυρθεί. Γι’ αυτό και όταν της συμβεί, θα χάσει τον εαυτό της. Πάνω από τον έρωτα θα βάλει με πολύ άνεση την καριέρα της. Για να αποσπάσει κάποιος το μυαλό της, θα πρέπει να είναι πιο δυναμικός και πιο επιτυχημένος από εκείνη. Η σεξουαλικότητά της περνά μέσα από το θαυμασμό της για το σύντροφό της κι αν δεν έχει να της πει κάτι, απλά εξαφανίζεται. Γοητευτικά άτομα με γούστο και τρόπους, μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και να κλέψουν την παράσταση. Θες να την κερδίσεις; Μην προσπαθήσεις να της κάνεις τα χατίρια, να την αλλάξεις και να της πεις σε αγαπώ, την έχεις χάσει. Ερωτική, μα πάνω από όλα εγκεφαλική, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της έξυπνοι και χαρισματικοί άνδρες ,αν κάτι δεν της κάνει κλικ δε συμβιβάζεται και δε θα προσπαθήσει με υπομονή να το αλλάξει, για κανένα λόγο.

Υδροχόος

Παράξενη και αντιφατική, άλλα ζητάτε και άλλα επιλέγετε στο τέλος, είναι σαν να έχετε δύο φωνές μέσα σας, η μία να σας λέει να πράξετε με τη λογική σας και η άλλη με την καρδιά σας. Η εσωτερική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ό, τι δεν μπορεί να σας χαριστεί και να σας δοθεί, εσείς το ποθείτε μέχρι να το κάνετε δικό σας. Συχνά η γυναίκα Υδροχόος θα έχει μια σχέση που θα απαρτίζεται από τη συντροφικότητα, αλλά στο μυαλό της θα ποθεί ένα άτομο που δεν θα μπορεί να έχει. Φυσικά και θα βρει κάποια στιγμή το άλλο της μισό, που όπως αναφέρει το e-zwdia.gr θα έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά, αλλά τον ερωτικό της σύντροφο  θα τον περάσει από σαράντα κύματα κι αν αντέξει τότε θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό της. Ελεύθερο πνεύμα, φιλοσοφεί τα πάντα, αναζητά την ελευθερία και αν την καταπιέσεις , δε διστάζει να τα διαλύσει όλα. Είναι απρόβλεπτη και μπορεί να αλλάξει διαθέσεις στο δευτερόλεπτο, οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της μπορεί να φέρει ασυνεννοησία στη σχέση της και δύσκολα υποχωρεί , ακόμη κι αν έχει άδικο. Μαγνητίζει με την ευστροφία της και το ένστικτό της και τον πιο δύσκολο άνθρωπο.

Ιχθύς

Άστατες ερωτικά ,αλλά όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο θα δώσουν και την ψυχή τους. Ευαίσθητες και επιρρεπείς, σε καταστάσεις που γνωρίζουν από πριν ότι θα πονέσουν. Περιποιητικές με κάθε σύντροφό τους, καλές μάνες και πιστές σύζυγοι. Μια γυναίκα Ιχθύς, μπορεί να κάνει μια σχέση ερωτική κι ας μην το επιθυμεί, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και αυτό γιατί νιώθει πολύ ανασφαλής με τον εαυτό της. Με μια λέξη η γυναίκα Ιχθύς ευαίσθητη, σε σημείο να μην μπορεί να αντέξει έναν ενδεχόμενο χωρισμό και να αποδέχεται κάθε αρνητικό του συντρόφου της, να μην προσπαθεί να τον αλλάξει και να ζει καταστάσεις που δεν της αρμόζουν και την αδικούν. Διαθέτει αυξημένο ένστικτο, έχει ανιδιοτελή αγάπη για όλο τον κόσμο, κοινωνική και πολλές φορές παρασύρεται. Στον έρωτα παρασύρετε και πολλές φορές θα γίνει άβουλη, ενώ μέσα της αλλά θέλει, δεν έχει μάθει να τα ζητά ή να τα διεκδικεί, προτιμά τη στασιμότητα και ο φόβος της μοναξιάς, θα την αναγκάσει ακόμη και να έχει την πιο λάθος σχέση. Ένα είναι απόλυτα σίγουρο, ότι όποιο άτομο μπει στη ζωή της, θα αγγίξει την ευτυχία σε κάθε μορφή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ