Η Apple φέρνει νέα οθόνη και ασύρματη φόρτιση στο iPhone 7

Νέα υλικά κατασκευής, νέας τεχνολογίας κυρτή οθόνη και ικανότητα ασύρματης φόρτισης είναι τα κύρια στοιχεία στα οποία θα επικεντρωθεί η Apple, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών.

Πιο συγκεκριμένα, αναλυτές της KGI Securities θεωρούν ότι το iPhone του 2017 θα διαθέτει γυάλινη κατασκευή και κυρτή οθόνη τεχνολογίας AMOLED. Βέβαια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5mac, αυτή η πρόβλεψη έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενη έκθεση της KGI όπου το μελλοντικό iPhone 7 θα διέθετε νέα τεχνολογία οθόνης από το έτος 2018 και έπειτα.

 

Σύμφωνα με την έκθεση της KGI η τεχνολογία AMOLED προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με την τεχνολογία LCD, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα iPhone μέχρι και σήμερα. Οι οθόνες OLED χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι είναι λεπτότερες, πιο φωτεινές και πιο εύκαμπτες σε σχέση με τις LCD, επιπλέον είναι λιγότερο αχόρταγες ενεργειακά κάτι που έχει επιπτώσεις στη διάρκεια της μπαταρίας μιας συσκευής.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με την KGI, η υιοθέτηση οθονών AMOLED θα έδινε στην Apple τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί χωρίς περιορισμούς τις οθόνες που χρησιμοποιεί η Samsung, κύρια ανταγωνίστρια της αμερικανικής εταιρείας. Ακόμη, θα βοηθούσε στην αύξηση πωλήσεων των συσκευών iPhone, μιας και αναμένεται σχετική στροφή προς τα κάτω για το τρίμηνο που διανύουμε.

 

Το μελλοντικό iPhone 7 προβλέπεται ότι θα διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από γυαλί, ενώ οι πλευρές του θα είναι μεταλλικές. Το «εντελώς νέο σχέδιο της συσκευής» θα της επιτρέψει να αποκτήσει εξαιρετικά περιορισμένα bezels και περισσότερο άνετο κράτημα, σύμφωνα με την ανάλυση της KGI.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ