Η Κέρκυρα ''πάει'' Λονδίνο με διώροφο λεωφορείο!!

Ένα διώροφο λονδρέζικο λεωφορείο ξεκίνησε τη διαδρομή του από την Κέρκυρα προς το Λονδίνο, μεταφέροντας εικόνες από το νησί.


Ένα διώροφο λονδρέζικο λεωφορείο ξεκίνησε τη διαδρομή του από την Κέρκυρα προς το Λονδίνο, μεταφέροντας εικόνες από το νησί.

 Το λεωφορείο στάθμευσε στην Πλατεία της Κέρκυρας, προκειμένου να συγκεντρώσει το διαφημιστικό υλικό από τον δήμο Κέρκυρας και, στη συνέχεια, θα περιοδεύσει στην κερκυραϊκή ύπαιθρο, κυρίως στις τουριστικές περιοχές, πριν αναχωρήσει για τη βρετανική πρωτεύουσα.

 Μαζί με το λεωφορείο, και οι Κανταδόροι της Κέρκυρας, με τις μελωδικές φωνές τους προσέλκυσαν την προσοχή όλων των τουριστών, που φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

 Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής που σχεδίασε ο δήμος, για το διάστημα 9 έως 11 Ιουλίου, στο Λονδίνο, με στόχο να κερδίσει την προτίμηση των Βρετανών για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

 Το Λονδίνο, αυτή τη χρονική περίοδο, συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκεπτών, λόγω της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων και η δράση αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη.


Πηγή: Lifo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ