Απίστευτη δήλωση του Ινδού πρωθυπουργού: Η κατάρρευση της γέφυρας στην Καλκούτα ήταν "μήνυμα του Θεού" για τις εκλογές!

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι απέδωσε το τραγικό δυστύχημα που συνέβη την 31η Μαρτίου στην Καλκούτα στον... Θεό!

Η κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 21 άτομα ενώ οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 150.

Ο Μόντι σε ομιλία του στην πόλη Madarit, στην βόρεια Βεγγάλη δήλωσε πως η κατάρρευση της γέφυρας ήταν «μήνυμα από τον Θεό» προς την πόλης της Βεγγάλης, που βρίσκεται σε περίοδο τοπικών εκλογών, για τους μεγαλύτερους κινδύνους που θα χτυπήσουν το κρατίδιο αν συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση του πρωθυπουργού της δυτικής Βεγγάλης η Mamata Banerjee, που ανήκει στο κόμμα «Κογκρέσο Τριναμούλ».

«Είναι μια πράξη του Θεού, (η κατάρρευση της γέφυρας) με την έννοια ότι αυτό συνέβη κατά την διάρκεια των εκλογών, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να γνωρίζουν τι είδους κυβέρνηση έχει δημιουργήσει αυτή (η Banerjee)», δήλωσε ο Ινδός πρωθυπουργός.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο Θεός έστειλε το μήνυμα στον λαό της Βεγγάλης για να του δείξει ότι σήμερα καταρρέει η γέφυρα στην Καλκούτα, ενώ αύριο θα καταστραφεί ολόκληρη η Βεγγάλη και κάλεσε τον λαό του κρατιδίου «να σώσει την Βεγγάλη, επειδή αυτό θέλει ο Θεός».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ