eΝΟΛΟΓΙΑ: ένα νέο μοναδικό site για τους λάτρεις του κρασιού-Μιλά στο eirinika.gr η δημιουργός του Τζέλα Βέκιου

Τα τελευταία χρόνια, το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, μετά από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στις έντυπες εκδόσεις, έχει μπει για τα καλά στις ζωές και στην καθημερινότητα των αναγνωστών του μέσω του διαδικτύου και των social media.

Τα τελευταία χρόνια, το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, μετά από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στις έντυπες εκδόσεις, έχει μπει για τα καλά στις ζωές και στην καθημερινότητα των αναγνωστών του μέσω του διαδικτύου και των social media.Τώρα έρχεται να “αναστατώσει” για ακόμα μια φορά ευχάριστα τον κόσμο του οίνου μέσω ενός καινούριου εγχειρήματος που ακούει στο όνομα eΝΟΛΟΓΙΑ.



Τι ακριβώς είναι η eΝΟΛΟΓΙΑ και σε ποιούς απευθύνεται;

Τζέλα Βέκιου: H eΝΟΛΟΓΙΑ είναι ένα μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό, το οποίο μπορεί κάποιος να διαβάσει εντελώς δωρεάν στην ιστοσελίδα μας oinologia.com.gr . Απευθύνεται σε όλους: από τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και του κλάδου των ποτών, μέχρι τους οινόφιλους. Για αυτόν τον λόγο έχουμε κρατήσει την γλώσσα του και την θεματολογία του απλή και κατανοητή, χωρίς τεχνικούς όρους, ώστε το μόνο που να χρειάζεται κάποιος για να την διαβάσει να είναι η όρεξη!



Πως διαλέξατε αυτό το όνομα;

Τζ. Β.: Το όνομα eΝΟΛΟΓΙΑ διαλέχτηκε ειδικά για να θυμίζει τόσο την κατεύθυνση του περιοδικού, δηλ. τον οίνο και την οινολογία, όσο και την μορφή του, δηλ. ότι είναι ηλεκτρονικό. Επιπλέον, μας θυμίζει την πρώτη μας αγάπη: το έντυπο τεχνολογικό περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ, το οποίο εκδίδεται ασταμάτητα από το 1992 μέχρι και σήμερα.



Αυτή η εποχή επιτρέπει τέτοιες νέες αρχές;

Τζ. Β.: Πιστεύουμε ότι ειδικά σε τέτοιες εποχές πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί και πιο δραστήριοι από ποτέ. Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτήν που διανύουμε τώρα - και σαν χώρα γενικά, αλλά και σαν κλάδος ειδικά - για να επιβιώσεις πρέπει να αντιδράσεις. Σίγουρα κάθε εγχείρημα έχει τα ρίσκα του, αλλά όσον αφορά την eΝΟΛΟΓΙΑ είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Άλλωστε, αν και έχει μόνο μερικούς μήνες ζωής, το έχουμε αγαπήσει πολύ και έχουμε “ρίξει” πολύ σκέψη - και θα ρίξουμε κι άλλη - από την θεματολογία του μέχρι το σχεδιαστικό του κομμάτι.



Ποια είναι τα σχέδιά σας από εδώ και πέρα;

Τζ. Β.: Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Έχουμε στο μυαλό πολλά πράγματα να προσθέσουμε τόσο στην eΝΟΛΟΓΙΑ όσο και στο website μας ( oinologia.com.gr ) που θα αρχίσουν να παίρνουν ζωή εν καιρώ. Στόχος και σκοπός μας είναι, όχι μόνο να παρέχουμε το καλύτερο υλικό για τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και να μεταδώσουμε αυτήν την αγάπη που τρέφουμε για το κρασί σε όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ