Ο Huff είναι ο πιο αξιολάτρευτος πανάσχημος σκαντζόχοιρος: Superstar του instagram &... ψυχοθεραπευτής

Γνωρίστε τον Huff, ένα σκαντζόχοιρο 3 ετών του είδους African Pygmy από τη Γιούτα που διασώθηκε και ξεχωρίζει για τους αξιολάτρευτους κυνόδοντες που διαθέτει και κέρδισε ως ακόλουθούς στο Instagram 12 χιλιάδες ανθρώπους.

Επιπλέον είναι γνωστός ως Sir Hodge Huffington the Cricket Slayer και υιοθετήθηκε από την φοιτήτρια Carolyn Parker όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, του φέρθηκε άσχημα.

«Πολλοί άνθρωποι στη Γιούτα παλεύουν με την εποχική κατάθλιψη όπως και εγώ. Ξεκίνησα τον λογαριασμό στο Instagram επειδή ήθελα να μοιραστώ κάτι που με κάνει χαρούμενη με άλλους ανθρώπους.

Ο Huff μοιάζει γκρινιάρης και θυμωμένος αλλά στην πραγματικότητα είναι αξιολάτρευτος και χαδιάρης. Νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν πολλοί λάτρεις σκαντζόχοιρων, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να σχετιστούν με αυτούς» δήλωσε η κοπέλα.

Γνωρίστε τον Huff, ένα σκαντζόχοιρο 3 ετών που διασώθηκε και διαθέτει τους πιο αξιολάτρευτους κυνόδοντες στο Instagram. Τα προεξέχοντα δόντια του έχουν προσελκύσει κιόλας 12.000 ακόλουθους.

Είναι επίσης γνωστός ως Sir Hodge Huffington ο σφάχτης των ζουζουνιών.

Το γλυκό σκαντζοχοιράκι υιοθετήθηκε από την Carolyn Parker. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, του φερόταν άσχημα και τελικά τον επέστρεψε στο εκτροφείο σκαντζόχοιρων Quill Berry.

«Πολλοί άνθρωποι στη Γιούτα παλεύουν με την εποχική κατάθλιψη όπως και εγώ.» δήλωσε η νεαρή.

«Ξεκίνησα τον λογαριασμό στο Instagram επειδή ήθελα να μοιραστώ κάτι που με κάνει χαρούμενη με άλλους ανθρώπους.»

«Πιστεύω πως στον Huff αρέσει να φωτογραφίζεται γιατί πάντα τρώει σκουλήκια κάνοντάς το»

«Νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν πολλοί λάτρεις σκαντζόχοιρων, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να σχετιστούν με αυτούς».

«Έκανα την έρευνά μου πριν αποφασίσω να τον υιοθετήσω αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα, έχει φέρει πολύ ευτυχία στη ζωή μου λέει η νεαρή»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ