Η απίθανη ιστορία της 32χρονης Angel: Την έστειλαν να πεθάνει σπίτι της από καρκίνο σε τελικό στάδιο & η μανούλα της βρήκε θεραπεία online

Άγγλοι γιατροί έστειλαν σπίτι της γυναίκα να πεθάνει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, όμως η μητέρα της κατάφερε να την σώσει βρίσκοντας θεραπεία για τον καρκίνο μετά από μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Οι γιατροί είπαν στην 31χρονη Angel Tocknell, μητέρα δύο παιδιών, ότι ο όγκος που είχε στη λεκάνη της σε μέγεθος από μπαλάκι του τένις ήταν κακοήθεις και επιθετικός, έτσι, καλό θα ήταν να σταματήσει την θεραπεία που έκανε και να πεθάνει στο σπίτι της, κοντά στα δύο παιδιά της πέντε και 14 ετών.

Οι επιστήμονες που την παρακολουθούσαν της είπαν ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν και κάπου εκεί ανέλαβε δράση η 67χρονη μητέρα της η οποία αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να προσπαθήσει για το θαύμα.

Σε μία online αναζήτηση βρήκε την θεραπεία για την Angel κατά την οποία τα καρκινικά κύτταρα βάλλονταν απευθείας με χρήση ιονίζουσας ραδιενέργειας.

Ήμουν μόλις στα 30 και φοβόμουν να πεθάνω, ήταν τρομακτικό, λέει η Angel.

"Η μητέρα μου, Κathy αρνήθηκε να τα παρατήσει και να πειστεί ότι δεν υπήρχε θεραπεία", σημειώνει.

Όπως αναφέρει, μετά από τρεις μήνες θεραπείας στο Royal Marston Hospital που περιλάμβαναν πέντε γύρους χημειοθεραπείας, ολοήμερες χημιοθεραπείες, τρεις μεταγγίσεις αίματος και εξωτερική ραδιοθεραπεία νίκησε τον καρκίνο.

Τώρα αντιμετωπίζει κάποιες παρενέργειες των θεραπειών αλλά είναι σε καλή ψυχολογία και διψά για ζωή.

Οι γιατροί υποστήριξαν ότι έγινε ένα μικρό θαύμα όταν έκαναν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι ο όγκος είχε υποχωρήσει.

ταν πήρα την διάγνωση στα χέρια μου πήγα κατευθείαν στο Google και έψαξα για την θεραπεία του καρκίνου που έγραφε στη διάγνωση. Δεν θα άφηνα με τίποτα το κορίτσι μου να πεθάνει και εγώ να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια", αναφέρει η Kathy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ