Στην Αίγινα για την Ανάσταση ο Πρωθυπουργός - Μαζί του και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στην Αίγινα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικία του υπουργού Επικρατείας και στενού οικογενειακού φίλου του Αλ. Τσίπρα ήδη εμφανίζει αυξημένη κινητικότητα, ενώ στο νησί φέρεται να έχει καταφτάσει και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στο μεταξύ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας», συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο Αλ. Τσίπρας θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα, ενώ θα τον συνοδεύει ο Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι χθες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο Αλ. Τσίπρας αναχώρησε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής με το ιδιωτικό σκάφος του υπουργού Άμυνας για το Πόρτο Ύδρα. 

Στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για τις εορτές του Πάσχα

Στην Καλαμάτα για τις εορτές του Πάσχα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, έκανε περίπατο στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν για λίγο μαζί του. Εν συνεχεία, μαζί με τον δήμαρχο, έκανε μια στάση σε ένα από τα καφέ της πόλης. Εκεί τους περίμεναν, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ