Τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο - 37χρονη γυναίκα μαζί με το 4χρονο παιδί της κάηκαν ζωντανοί - Το αναμμένο καντήλι τους κόστισε τη ζωή

Νεκροί βρέθηκαν, στις 8:30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, μία 37χρονη γυναίκα και το 4χρονο παιδί της, όταν ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία όπου διέμεναν στην συμβολή των οδών Ξάνθης και Κοραή, στον Άγιο Δημήτριο. 

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή μετά το τραγικό τέλος της ζωής μητέρας και γιού, που κάηκαν ζωντανές, εξαιτίας του καντηλιού που είχαν ανάψει στο εικονοστάσι το βράδυ του Σαββάτου, προσευχόμενες να βρουν επιτέλους το δρόμο για μια καλύτερη ζωή, με πιο ανθρώπινες συνθήκες. 

Η 37χρονη ζούσε στο υπόγειο του πατρικού της, γιατί ήθελε το δικό της χώρο για να μεγαλώσει το σπλάχνο της. Στο ισόγειο της μονοκατοικίας έμεναν οι γονείς και τα άλλα τρία αδέρφια της. 

Η άτυχη γυναίκα βίωσε το σκληρό πρόσωπο της μοίρας, όταν ο άνθρωπος που επέλεξε να κάνει οικογένεια μαζί του, την εγκατέλειψε, ενώ εκείνη, πριν από τέσσερα χρόνια, έφερνε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους. 

Οι δυο τους είχαν την αγάπη και την στήριξη από την υπόλοιπη οικογένεια που, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, βοηθούσε όσο και όπως μπορούσε. 

Το βράδυ της Ανάστασης έλαβε το Άγιο φως, άναψε το καντηλάκι της και εξαντλημενη κοιμήθηκε, ελπίζοντας στο ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα. Το ξημέρωμα το σπίτι θα τυλιγόταν σε φλόγες...

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία που κατέσβησε τη φωτιά, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την 37χρονη στο νοσοκομείο Σωτηρία και το 4χρονο παιδί της στο «Παίδων», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ