H σέξι φωτογράφιση της Έλλης Κοκκίνου & όλα της τα μυστικά για να διατηρεί καλλίγραμμο σώμα

Με φωτογράφο την καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη και με την επιμέλεια του Δημήτρη Σταματίου (μακιγιάζ) και του Νικόλα Βιλλιώτη (μαλλιά) η Έλλη Κοκκίνου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Forma όπου αποκάλυψε τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της!

Είσαι πραγματικά πιο fit από ποτέ! Πώς τα καταφέρνεις;

Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθώ. Θέλω να φτάσω στα πολύ καλά παλιά μου επίπεδα του 2003-4 και είμαι πολύ κοντά στο στόχο. Ωστόσο, στερούμαι πάρα πολλές γευστικές απολαύσεις για να τον πετύχω. Όμως τίποτα δε γίνεται από μόνο του. Αντιθέτως χρειάζονται θυσίες και προσπάθεια....

 

Ακολουθώ πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθώ κατά γράμμα. Έχω κόψει εντελώς το αλάτι και τη ζάχαρη και κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες μου ο διαιτολόγος μού αναπροσαρμόζει τη διατροφή μου. Όταν πια φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο, θα ακολουθήσω άλλο πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσω να διατηρήσω το αποτέλεσμα, που είναι και το πιο σημαντικό... Επειδή έχω δυσανεξία στη γλουτένη εδώ και 4 χρόνια έχω κόψει εντελώς τη γλουτένη, έχω μειώσει πολύ τα γαλακτοκομικά και, πραγματικά, έχω δει τεράστια αλλαγή στο δέρμα μου, το σώμα μου, την ενέργειά μου. Συνεπώς είμαι πια εκπαιδευμένη σε μια ελεγχόμενη διατροφή, για την υγεία και πάνω από όλα την ευεξία μου. 

Από γυμναστική τι κάνεις;
Αθλούμαι περίπου 4 φορές την εβδομάδα. Κάνω αεροβικές ασκήσεις, λίγα βάρη, πολλές επαναλήψεις με λάστιχα, ενώ, ανάλογα με το τι θέλω να πετύχω κάθε φορά (π.χ. μείωση όγκου ή γράμμωση) αλλάζω την προπόνησή μου, χωρίς όμως να εξουθενώνομαι και να υπερβάλλω..... Γενικά είμαι αθλητικός τύπος. Θα ανεβοκατέβω τα σκαλιά, θα περπατήσω όποτε βρω ευκαιρία, θα κάνω ποδήλατο μόνη μου ή με το γιο μου.

Άλλα μυστικά ομορφιάς;
Πολύ νερό, καλό ντεμακιγιάζ, ενυδατική, αντηλιακή χειμώνα καλοκαίρι και ύπνος. Όταν δεν δουλεύω κοιμάμαι σχεδόν από τις 11. Επίσης ούτε πίνω ούτε καπνίζω, συνήθειες που θεωρώ ότι επηρεάζουν πολύ τον τρόπο που γερνάμε. 


Τι σχέση έχεις με το χρόνο που περνά;

Είμαι φίλη με το χρόνο. Εννοείται ότι βλέπω τα σημάδια του πάνω μου αλλά δεν με ενοχλεί. Το έχω αποδεχτεί και αγαπώ τον εαυτό μου με τις ρυτίδες και τις ατέλειές του. 

 

Απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις είσαι θετική;
Ναι αλλά όχι στο βαθμό της υπερβολής που δυστυχώς πολλές φορές οδηγούν σε αλλοιώσεις και παραμορφώσεις και έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

 

Διάβασε περισσότερα στο Forma που κυκλοφορεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ