Ασύλληπτο design: Με τη νέα Yamaha με φτερά κύκνου σίγουρα απογειώνεστε

Η Yamaha Motor παρουσιάζει το μοντέλο '04GEN' στην πρώτη έκθεση μοτοσυκλέτας στο Βιετνάμ "Vietnam Motorcycle Show"
 

Η Yamaha Motor Co. Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το πρωτότυπο μοντέλο σκούτερ, το οποίο είναι βασισμένο στη φιλοσοφία σχεδίασης '04GEN' στην έκθεση μοτοσυκλέτας στο Βιετνάμ "Vietnam Motorcycle Show 2016". Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ho Chi Minh από τις 7 έως 10 Απριλίου και θα αποτελέσει την πρώτη του είδους της για μοτοσικλέτες που διεξάγεται στο Βιετνάμ.

«Το μοντέλο '04GEN' σχεδιάστηκε με βάση στο concept 'RUN-WAY' δηλαδή της 'πασαρέλας΄, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα μιας γυναίκας που αποπνέει έναν αέρα διακριτικής κομψότητας και χάρης, στο σώμα και το πνεύμα. Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες δομές πλαισίου των σκούτερ - οι οποίες "κρύβουν" το πλαίσιο με εξωτερικά εξαρτήματα, το '04GEN' καλύπτει το πλαίσιο με κάποια μόνο ημι-διαφανή εξωτερικά εξαρτήματα. Η "ορατότητα" της εντυπωσιακής εσωτερικής δομής αναδεικνύει το θεαματικό σώμα της μοτοσυκλέτας, δημιουργώντας μια νέα σχεδίαση η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την "εξωτερική" ομορφιά με την "εσωτερική"…»

Η Yamaha Motor καθιέρωσε τον όρο 'Refined Dynamism' ως φιλοσοφία σχεδίασης το 2013, και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη προϊόντων που ενσωματώνουν και αναδεικνύουν το μοναδικό στυλ της Yamaha. Με γνώμονα τα παραπάνω, η Yamaha Motor έχει ανακοινώσει τρεις φιλοσοφίες σχεδίασης μέχρι σήμερα: Το μοντέλο '01GEN', το 2014, μια crossover μοτοσυκλέτα με δύο τροχούς μπροστά, το μοντέλο '02GEN', επίσης το 2014, μια πρωτότυπη ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα και το μοντέλο '03GEN', το 2015, που ενσωματώθηκε με το TRICITY για μετακινήσεις στην πόλη, με προαιρετικά χρώματα, υλικά και φινίρισμα.

H Yamaha Motor θα συνεχίσει να παρουσιάζει σε σαλόνια και να εξελίσσει τη φιλοσοφία σχεδίασης 'GEN' με κάθε ευκαιρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ